-->
Walking Dead: The Game – Episode 1, iOS’ta Ücretsiz!

VGA ödüllerinde “Yılın En İyi Oyunu” seçilen Telltale Games’in macera oyunu The Walking Dead,  sınırlı bir süre için App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor. 2012 yılının en iyi oyunu seçilen ve eleştirmenlerce de oldukça beğenilen ödüllü oyun serisinin ilk oyunu Walking Dead: The Game’i (Episode 1) iOS için ücretsiz indirebileceğiniz gibi, oyunun iPad 2 ve üstü […]

19.12.2012 | ulasufuk

VGA ödüllerinde “Yılın En İyi Oyunu” seçilen Telltale Games’in macera oyunu The Walking Dead,  sınırlı bir süre için App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

2012 yılının en iyi oyunu seçilen ve eleştirmenlerce de oldukça beğenilen ödüllü oyun serisinin ilk oyunu Walking Dead: The Game’i (Episode 1) iOS için ücretsiz indirebileceğiniz gibi, oyunun iPad 2 ve üstü ile iPhone 4 ve üstü cihazlarla uyumlu olduğunu da belirtelim. Diğer dört bölümüne ise ayrı ayrı 4,99 $’dan sahip olabileceğiniz serinin yine dört bölümünün yer aldığı çoklu paketini ise 14,99 $’dan satın alabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak sunulan Walking Dead: The Game (Episode 1) oyununun yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!