-->
Visceral Games Dead Space’e Ses Kontrolünü Ekliyor

Oyun Xbox 360 Kinect İçin Ses Komutlarını Kullanan İlk İşbirlikli Oyun Olacak Bir ortak bul! Ateşi kes! Düşmana saldır! Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu olan Visceral Games bugün 2013’ün ilk büyük oyunu olan Dead Space™ 3’ün Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sisteminde Kinect™’e özel olarak piyasaya çıkacağını duyurdu. Yeni Kinect işlevleri […]

14.12.2012 | ulasufuk

Oyun Xbox 360 Kinect İçin Ses Komutlarını Kullanan İlk İşbirlikli Oyun Olacak

Bir ortak bul! Ateşi kes! Düşmana saldır! Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu olan Visceral Games bugün 2013’ün ilk büyük oyunu olan Dead Space™ 3’ün Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sisteminde Kinect™’e özel olarak piyasaya çıkacağını duyurdu. Yeni Kinect işlevleri oyuncuların kendilerini Dead Space evrenine daha da kaptırmalarını sağlayacak, tüyler ürpertici yeni macerada kendilerini bekleyen dehşet ve korkulara karşı arkadaşlarına yardım etmek için ses komutlarını kullanma imkanı verecek. 8 Şubat 2013’te piyasaya çıkacak olan Kinect destekli Dead Space 3’te ortağınızla iletişim kurmak, birbirinize sağlık veya cephane vermek, hedefleri bulmak, birbirinizi diriltmek çok daha kolay hale gelecek.

Dead Space 3’teki ses komutları oyunculara ister Necromorph’larla tek başlarına karşılaşsınlar, ister bir arkadaşlarıyla işbirliği modunda oynasınlar, karşılaşacakları dehşetlere başa çıkmak için farklı bir yol sunacak,” diye konuşan Dead Space 3 Baş Yapımcısı ve Visceral Games Başkan Yardımcısı Steve Papoutsis şöyle devam etti:  “Dead Space 3 hayranlarımızın bildiği ve sevdiği korku aksiyonunu sunmaya devam edecek. Bu macerada tek başınıza, bir arkadaşınızla veya Kinect’le hayatta kalmaya çalışabileceksiniz. Dehşet verici Dead Space deneyimini yeni oyunculara da ulaştıracağımız için büyük heyecan duyuyoruz.”

E3 2012’de Game Informer dergisinden Fuarın En İyisi ödülü de dahil olmak üzere 15’ten fazla eleştirmen ödülü kazanan Dead Space 3 uzayda yaşayan dehşeti evinize getiriyor. Oyun dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden korku, aksiyon, gerilim ve ses tasarımındaki inanılmaz başarılarından dolayı son derece olumlu eleştiriler aldı. Oyuncular kendilerini Tau Volantis ismindeki yeni düşman gezegene götüren bir uzay yolculuğuna çıkacaklar. Neyse ki oyuncular bu sefer yalnız başlarına olmayacaklar. Entegre işbirliği özelliği sayesinde oyuncular ister tek başlarına, ister istedikleri zaman arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecekler. Dehşet ile birlikte yüzleşmeye karar veren oyuncular yalnızca John Carver ile oynarken bulunabilecek ek hikaye ayrıntıları, yan görevler ve oyun mekaniklerini de tecrübe edecekler.

Dead Space 3 PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360 ve PC için 8 Şubat 2013’te Avrupa’da piyasada olacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!