-->
Ücretsiz “Eye of Dante” Uygulaması İle İblislere Karşı Savaşa Katılın

Dünyanın önde gelen video oyun geliştiricisi ve yayıncılarından Capcom®, DmC Devil May Cry™’ın çıkışını desteklemek üzere Arttırılmış Gerçeklik uzmanı Aurasma işbirliğiyle geliştirilen ücretsiz uygulama The Eye of Dante’yi duyurdu. The Eye of Dante oyunculara oyun-içi puanları kazandıracak ve bu puanlar Kuzey Amerika ve Avrupa’da 15 Ocak 2013’te çıkacak oyunun konsol versiyonlarındaki menü üzerinden kullanılabilecek. Uygulama […]

06.12.2012 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen video oyun geliştiricisi ve yayıncılarından Capcom®, DmC Devil May Cry™’ın çıkışını desteklemek üzere Arttırılmış Gerçeklik uzmanı Aurasma işbirliğiyle geliştirilen ücretsiz uygulama The Eye of Dante’yi duyurdu. The Eye of Dante oyunculara oyun-içi puanları kazandıracak ve bu puanlar Kuzey Amerika ve Avrupa’da 15 Ocak 2013’te çıkacak oyunun konsol versiyonlarındaki menü üzerinden kullanılabilecek.

Uygulama sayesinde DmC dünyasında iblislere karşı savaşmak üzere kurulmuş The Order organizasyonuna (THEORDERBLOG.NET) katılan oyuncular farklı görevleri başarmak ve çeşitli amaçlara ulaşmak için çalışacak, puan toplayarak sıralamadaki yerlerini geliştirebilecekler. Görevleri tamamlamak duvar kağıtları veya zil sesleri gibi çeşitli özel ödüllerin yanı sıra DmC Devil May Cry içinde Dante’nin yeteneklerini geliştirmek için kullanılan Kırmızı Küreler satın almak için kullanılabilecek puanlar da kazandıracak.

The Eye of Dante, oyuncuların akıllı telefonlarının kamerasını kullanarak aynı Dante’nin oyunda iblislerin yalanlarını ve propagandalarını görebilme yeteneği gibi gerçek hayattaki eşya veya görüntülerin arkasındaki gizli mesajları ortaya çıkarmalarını sağlayacak.

The Eye of Dante oyun içi ödüllerine ek olarak oyuncuların akılı telefonlarla çektikleri resimleri kişiselleştirip Facebook veya Twitter üzerinden paylaşmalarını da sağlayacak.

The Eye of Dante Apple App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

6 EKRAN GÖRÜNTÜSÜYLE ADIM ADIM ANLATIM

ADIM 1                                       ADIM 2                                      ADIM 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADIM 4                                       ADIM 5                                     ADIM 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADIM 1: Eye of Dante profilinizi yaratmak için Facebook veya Twitter hesabınızla giriş yapın.

ADIM 2: TheOrderBlog.net adresindeki ‘Mission Control’ linkini ziyaret ederek yeni görevlerinizi görün ve tetikleyiciler hakkındaki ipuçlarını öğrenin.

ADIM 3: Bulunduğunuz ortamdaki tetikleyicileri bulmak için “Eye of Dante”yi kullanın. Metin kutularından tabelalara, logolara kadar her şey tetikleyici olabilir.

ADIM 4: “Eye of Dante” gerçeği gösterecek ve bilinçaltı mesajını ortaya çıkararak şeytani propagandayı gözler önüne serecektir.

ADIM 5: Başarılar kazanın, puan toplayın ve sıralamadaki yerinizi arttırın.

ADIM 6: Başarılarınızı Facebook veya Twitter üzerinden paylaşın

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!