-->
Super Monkey Ball: Banana Splitz Oyun İnceleme

Nihayetinde oynanışa geçtiğimizde bizi ilk karşılayan şey oldukça renkli, ışıltılı, bol uçurumlu ve bol muzlu bir parkur oluyor. Amacımız ana başlangıç noktasından yuvarlanarak belirlenen güzergahtan ilerlemek ve yol boyunca etrafa saçılı olan muzlardan fazlasıyla toplamak. Tüm bunları da en hızlı şekilde yapmak. Oyun içi arayüzde bulunan istatistiki bilgiler sayesinde ne kadar süremiz kaldığını, ne kadar […]

24.12.2012 | ulasufuk

Nihayetinde oynanışa geçtiğimizde bizi ilk karşılayan şey oldukça renkli, ışıltılı, bol uçurumlu ve bol muzlu bir parkur oluyor. Amacımız ana başlangıç noktasından yuvarlanarak belirlenen güzergahtan ilerlemek ve yol boyunca etrafa saçılı olan muzlardan fazlasıyla toplamak. Tüm bunları da en hızlı şekilde yapmak. Oyun içi arayüzde bulunan istatistiki bilgiler sayesinde ne kadar süremiz kaldığını, ne kadar puan biriktirdiğimizi, ne kadar hızda ilerlediğimizi görebiliyoruz. Etapları bitime hızınız, topladığınız muz sayısı ve sürenize bağlı olarak puanlar kazanıyorsunuz.
 

 
Oyunun teknik yönlerine gelecek olursak. Aslında bu kısımda üzerinde konuşacak çok fazla da bir şey yok. Oyun grafiksel olarak oldukça basit ve sıradan görünüyor. Ps Vita gibi bir canavarın bırakın hakkını vermeyi işlemcisini ısındırmaya neden olacak kadar bile bir zorlama yapmıyordur. Bütün renk cümbüşünün yarattığı karmaşayı da işin içine kattığınızda grafiksel olarak vasat bir görüntü ortaya çıkıyor. Ses ve müzikler açısından bakıldığında da çok farklı şeyler söylemek mümkün değil.
 

 
Genel olarak bakıldığında Super Monkey Ball: Banana Splitz eğlenceli bir mobil platform oyunu olmasına rağmen Ps Vita’nın hakkını verebilecek bir yapım olmamış. Daha çok akıllı telefonlar için geliştirilen basit bütçeli zaman geçirmelik bir oyun görüntüsünü yansıtıyor. Bunun yanı sıra oyunun teknik ve içerik bakımından doyurucu olmadığını söylemekle birlikte eğlence bakımından fazlasıyla keyifli bir yapım olduğunu belirtmeliyim.
 
 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!