-->
Starcraft 2 Heart of the Swarm Beta Kodu Kazanma Şansı

Starcraft 2 Heart of the Swarm’un beta kodlarını Aral Game ile birlikte sizlere dağıtıyoruz. 12 Mart’ta çıkış yapacak eklenti paketi Starcraft 2 Heart of the Swarm’un beta kodunu kazanmak için yapmanız gereken ilk olarak http://www.facebook.com/hayatimizoyun sayfamızı beğenmek ya da https://twitter.com/hayatimizoyun adresini takip etmek ve daha sonrada hazırladığımız soruya cevap vermek. Sorduğumuz soruya doğru cevap verenler arasından rastgele seçeceğimiz 50 şanslı oyun severe Starcraft 2 Heart […]

17.12.2012 | ulasufuk

Starcraft 2 Heart of the Swarm’un beta kodlarını Aral Game ile birlikte sizlere dağıtıyoruz.

12 Mart’ta çıkış yapacak eklenti paketi Starcraft 2 Heart of the Swarm’un beta kodunu kazanmak için yapmanız gereken ilk olarak http://www.facebook.com/hayatimizoyun sayfamızı beğenmek ya da https://twitter.com/hayatimizoyun adresini takip etmek ve daha sonrada hazırladığımız soruya cevap vermek. Sorduğumuz soruya doğru cevap verenler arasından rastgele seçeceğimiz 50 şanslı oyun severe Starcraft 2 Heart of the Swarm beta kodlarını yollayacağız. Katılımlar 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Soru : Starcraft serisinin ilk oyunu kaç yılında çıkmıştır?

Sorunun cevabını iletisim@hayatimizoyun.com adresine isim – email adresini yazarak gönderebilirsiniz.

Herkese bol şanslar.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!