-->
Silkroad Online’nın Anka Kuşu Zaman Atağı Etkinliğini Bitirmenin İmkansıza Yakın Olduğu Kanıtlandı

Etkinlik Elit Oyunculara Diz Çöktürdü Öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapim firmasi Joymax bugün dünyaca bilinen ücretsiz 3D MMORPG oyunu Silkroad Online için en son etkinligini bitirmenin imkansiza yakin oldugu görüldü. “Anka Kusu Zaman Atagi!” o kadar zorlayiciydi ki GM yardimina ragmen  etkinlik zar zor bitirildi. Oyuncular yeteneklerinin simdiye kadarki en sinir bozucu etkinlikle zorlanmasindan […]

27.12.2012 | ulasufuk

Etkinlik Elit Oyunculara Diz Çöktürdü

Öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapim firmasi Joymax bugün dünyaca bilinen ücretsiz 3D MMORPG oyunu Silkroad Online için en son etkinligini bitirmenin imkansiza yakin oldugu görüldü. “Anka Kusu Zaman Atagi!” o kadar zorlayiciydi ki GM yardimina ragmen  etkinlik zar zor bitirildi. Oyuncular yeteneklerinin simdiye kadarki en sinir bozucu etkinlikle zorlanmasindan oldukça memnundu.

Dünya çapindaki oyuncular son etkinlikle ilgilli tatminlerini Silkroad Online’in resmi Facebook sayfasindan(http://www.facebook.com/officialsilkroad) paylasti. Oyuncular Silkroad Online’in son güncellemesi “Silkroad’u Yak Bölüm 2. Dogu & Bati Birlesiyor!” ile gelen Çinliler ve Avrupalilarin yetenek dengesinide içeren büyük gelistirmelerden oldukça memnun olduklarini yorumlariyla gösterdiler. Fakat elit oyunculara diz çöktüren en son etkinlik “Anka Kusu Zaman Atagi!” oldu. Kilavuz kolay olmasina ragmen görev zordu. Bu nihai görevde her bir essiz yaratigi(bazense 3 tanesini!) 10 dakikada maglup edebilmek oyuncularin hem yetenek hemde takim oyunlarina bagliydi. Etkinligin zorluk derecesi sebebiyle Silkroad Online takimina zaman sinirlamasinin arttirilmasini düsünmesi gerektigi söylendi.

Her bir essiz yaratiktan düsürülebilecek destansi silah ve zirhlar oyunculari bekliyor. Ayrica, 2 Anka Kusu’da rastgele oyunculara verilecek olan ve oyuncunun seviyesini maksimuma yakin bir seviyeye getirecek, 30 milyon yetenek puani verecek ve oyuncunun kendi tercihi özel bir zirh setine sahip olabilecek olan essiz Abonelik karti düsürüyor.

Oyuncular Silkroad Online’in resmi websitesi olan http://www.joymax.com/silkroad sayfasindan veya oyun içerisinden ulasilabilecek Silkroad Online’in resmi Facebook sayfasindan Anka Kusu Zaman Atagi etkinligi hakkinda detayli bilgilere ulasabilirler.

Heyecan herbir Silkroad Online güncellemesi ile katlanarak devam ediyor ve büyük hediyeler Ocak güncellemesini bekliyor. Detaylar tam açiklanmis olmasada Silkroad Online’in bu benzersiz çatismalari bir sonraki eglencenin doruk yapacaginin habercisi olarak görülüyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!