-->
Rayman Legends’ın Net Çıkış Tarihi Açıklandı!

Ubisoft , 2013’ün ilk çeyreğinde çıkış yapacağı bilinen Wii U platform oyunu Rayman Legends’ın net çıkış tarihini açıkladı. Aslında geçtiğimiz hafta çıkış yapan Wii U konsolu ile birlikte gelmesi planlanan fakat bilinmeyen nedenlerle geciken oyun, 28 Şubat’ta Avrupa’da piyasaya sürülecek. Harika bir 2D platform tarzı süren Rayman Legends, önceki oyun Origins’e yeni bir GamePadkontrol düzeni de ekliyor. Rayman’in […]

07.12.2012 | ulasufuk

Ubisoft , 2013’ün ilk çeyreğinde çıkış yapacağı bilinen Wii U platform oyunu Rayman Legends’ın net çıkış tarihini açıkladı.

Aslında geçtiğimiz hafta çıkış yapan Wii U konsolu ile birlikte gelmesi planlanan fakat bilinmeyen nedenlerle geciken oyun, 28 Şubat’ta Avrupa’da piyasaya sürülecek. Harika bir 2D platform tarzı süren Rayman Legends, önceki oyun Origins’e yeni bir GamePadkontrol düzeni de ekliyor. Rayman’in baş karakteri Globox’a ek olarak Murphy ve Barbara karakterlerini ekleyecek Rayman Legends, Nintendo’nun yeni nesil konsolu Wii U’nun en iyi oyunlarından biri olacak gibi görünüyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!