-->
Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un Vita Çıkış Tarihi

PS3 için çıkış yapan fakat Vita sürümü ertelenen Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un ertelenen Vita sürümü için çıkış tarihi açıklandı. Oyunun Ocak 2013 olarak belirtilen çıkış tarihi 29 Ocak olarak duyuruldu. 19,99 $ fiyat etiketiyle PSN üzerinden indirilebilir olacak çapraz satın alma özelliğine sahip oyunun, PS3 sürümünü alanlar Vita sürümüne verilecek kod ile ücretsiz sahip […]

19.12.2012 | ulasufuk

PS3 için çıkış yapan fakat Vita sürümü ertelenen Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un ertelenen Vita sürümü için çıkış tarihi açıklandı.

Oyunun Ocak 2013 olarak belirtilen çıkış tarihi 29 Ocak olarak duyuruldu. 19,99 $ fiyat etiketiyle PSN üzerinden indirilebilir olacak çapraz satın alma özelliğine sahip oyunun, PS3 sürümünü alanlar Vita sürümüne verilecek kod ile ücretsiz sahip olabilecekler. Yine oyunun Ocak ayında Vita sürümünü almayı düşünenlerde verilecek kod ile PS3 sürümüne ücretsiz olarak sahip olabilecekler.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!