-->
Pupa: Knight Age’in Yıldızları!

Aralik Güncellemesinde Yeni Evcil Hayvanlara Hazirlanmaniz Için Bilmeniz Gereken Hersey En yeni MMORPG oyunu Knight Age ile bilinen sektörün önde gelen oyun yapim ve yayin firmasi Joymax bugün benzersiz evcil hayvan sistemi Pupa için tatil güncellemesini gözler önüne serdi. Binek üzerinde savasabilinmesiyle bilinen bir sövalyenin en güvenilir dostu Pupa he zaman oyuncunun yaninda. Bu sadik […]

06.12.2012 | ulasufuk

Aralik Güncellemesinde Yeni Evcil Hayvanlara Hazirlanmaniz Için Bilmeniz Gereken Hersey

En yeni MMORPG oyunu Knight Age ile bilinen sektörün önde gelen oyun yapim ve yayin firmasi Joymax bugün benzersiz evcil hayvan sistemi Pupa için tatil güncellemesini gözler önüne serdi. Binek üzerinde savasabilinmesiyle bilinen bir sövalyenin en güvenilir dostu Pupa he zaman oyuncunun yaninda. Bu sadik evcil hayvanlar göründügünden daha da çok özellige sahip; toplamakta birlestirmeye Pupa’lar Knight Age’I tecrübe etmenin heyecanli bir yani. Bu ay gelecek  olan güncellemeyle Knight Age oyuncularini takibi kolay rehberlerle bu büyülü evcil hayvanlar hakkinda bilinmesi gereken herseyi ögrenebileceksiniz. Ilk Pupanizi benimseyip oyuna kayit olmak için http://www.joymax.com/knightage adresini ziyaret edebilirsiniz.

Peki Pupa nedir ?

Bu yoldas yaratiklar zaminin bilinisinden beri sövalyeler tarafindan toplanip egitiliyor. Yumurtalari sahalardan toplaniyor veya patron(boss) yaratiklardan düsebiliyor(yaratigin kendine benzeyen Pupa bile düsebiliyor!) Pupae(Pupa’nin çogulu) sövalye efendisinin yaninda dövüsüp tecrübe kazaniyor. Çogu çok sirin gözüküyor fakat sahip olduklari güç ve büyüler hafife alinmamali. Ayni anda sadece tek bir Pupa aktif olabilir, sövalyeler çok fazla Pupa’ya sahip olabilirler ve farkli görev ile etkinlikler için yetistirebilirler.

Her bir pupa dünyada ki dört elementle baglantilidir: Ates, Su, Hava ve Toprak ve görünüsleri ile yetenekleri bunun dogrultusunda sekilleniyor. Pupa’nin yemek diyeti ürünlerle doludur, sövalyelerin istemedigi zirhlar gibi. Bu lezzetli yemege karsilik olarak Pupalar sahiplerine Panta hediye ediyor, bu ender taslar daha sonrasinda zirh ve silah gibi teçhizatinizi gelistirmek için kullanilabiliyor.

Pupa’lar dogurgan degildir fakat iki tam yetiskin evcil hayvanin birlesmesi sonucu yeni bir Pupa olusturulabilir. Bu birlesimler benzersiz ve çok güçlü kombinasyonlar ortaya çikartabilir, Pupa’nin temel türünü ve ailesini degistirebilir. Birlesilen Pupalar sahiplerini dogada bulunmayan yesil, mavi, mor, gümüs ve altin renk tonlarina sahip olarak sasirtabiliyorlar.

Pupalar orjinal olmayan karakterlere bile benzeyebilirler. Örnek olarak; dünyaca bilinen tombul beyaz tavsan, Mashimaro bu ayki Knight Age güncellemesi ile oyuna ekleniyor!

Knight Age’in yeni  pembe hippo ve triceratops binekleri içeren güncellemesinde parti PVE’sinden haftalik yogun PVP aksiyonuna kadar herkes için birseyler mevcut. Knight Age etkinliklerle dolu ve yavaslamaya hiç niyeti yok. En yeni haberleri ögrenmek ve yaslisiyla genciyle dolu Knight Age topluluguna katilmak için resmi Facebook sayfamiz olan http://www.facebook.com/officialknightage sayfasini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!