-->
Knight Age Sürpriz Hediye İhsan Ediyor: Pupa Toplama Sistemi!

Tatiller Öncesi Tam Zamaninda Yeni Toplama Sistemi  Yeni MMORPG oyunu Knight Age ile bilinen öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapim firmasi Joymax bugün Pupa adiyla bilinen evcil hayvan sistemine tatillerden once yeni gelistirmeler getiriyor! Karsinizda “Pupa Toplamasi”: Bir Pupa’nin potansiyelini açmanin yeni yolu!” Pupa’lar sövalyeler tarafindan tarih boyunca toplanmis ve egitilmis yoldaslardir. Pupalari barindiran yumurtalar […]

18.12.2012 | ulasufuk

Tatiller Öncesi Tam Zamaninda Yeni Toplama Sistemi 

Yeni MMORPG oyunu Knight Age ile bilinen öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapim firmasi Joymax bugün Pupa adiyla bilinen evcil hayvan sistemine tatillerden once yeni gelistirmeler getiriyor!

Karsinizda “Pupa Toplamasi”: Bir Pupa’nin potansiyelini açmanin yeni yolu!”

Pupa’lar sövalyeler tarafindan tarih boyunca toplanmis ve egitilmis yoldaslardir. Pupalari barindiran yumurtalar alanlardan toplanabiliyor veya ender patron yaratiklardan düsüyor. Pupae(Pupa’nin çogulu) Sövalye Ustasinin yaninda dövüsüyor ve tecrübe kazaniyor; çogu Sövalyenin birden fazla Pupae’si mevcut, hepsini farkli roller ve özel etkinlikler için egitiyorlar.Artik oyuncular Pupae kayit edebilecekleri Yeni Pupa Toplama kitabi sayesinde  bütün kayitli pupalarini ilave bilgiler, arkaplan hikayesi ve yetenek detaylariyla beraber görebiliyorlar.

Artik her Pupa’nin Toplama sistemi ile açilabilecek üç ayri benzersiz yetenegi mevcut. Toplama kitabinda Pupa’lar bir sira halinde düzenlendi; tek bir sirayi 5 Pupa ile doldurursaniz yeni bir yetenek açilacak, örnek olarak; ilk siradaki Rabby Pupa’nin bes ayri türünü kayit ederseniz yakindaki bütün düsmanlari kisa bir süreligini hareketsiz birakacak olan “Herkesi Durdur” yetenegi açilacak.

Oyuncular hangi yetenegi  açmak istiyorsa o sirayi seçebilirler. Önceden kayitli olmus olsa bile Pupa’larinizi farkli bir siraya çekerek hangi yetenegin aktif olabilecegine karar verebilirsiniz. Mevcut üç ayri yetenegide açabilmek için oyuncular 15’e ulasmak zorunda. Fakat aklinizda bulunsun! Her Pupa’nin belli sayida yetenek yeri mevcut ve yeni yerler 30. ve 42. Seviyede açiliyor. Üç yetenegide kullanabilmek için oyuncular favori Pupa’larini gelistirmeye odaklanmali.

Knight Age’de kis geldi ve sahalar karla kaplandi! Noel Etkinlikleri’nin yaninda yeni kis binekleri ve yeni gelen tombul beyaz tavsan Mashimaro’yu içeren Pupa’lar ile bayram coskusu son hizinda. Oyuncular Knight Age’in Facebook sayfasi olan http://www.facebook.com/officialknightage sayfasini ziyaret ederek ücretsiz Mashimaro’nun sahibi olabilirler.

Ücretsiz oynanabilen Knight Age’e resmi web sitesi olan http://www.joymax.com/knightage adresinden kayit olabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!