-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (16 – 22 Aralık)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 16 – 22 Aralık tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda geçtiğimiz hafta olduğu gibi Football Manager 2013’ü yine zirvede görürken, The Sims 3 ikinci, The Sims 3: Seasons ise üçüncü sırada yer almış. İşte İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 22 Aralık ile biten haftada PC […]

24.12.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 16 – 22 Aralık tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda geçtiğimiz hafta olduğu gibi Football Manager 2013’ü yine zirvede görürken, The Sims 3 ikinci, The Sims 3: Seasons ise üçüncü sırada yer almış.

İşte İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 22 Aralık ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesi:

1.)Football Manager 2013 (Sega)
2.) The Sims 3 (EA Games)
3.) The Sims 3: Seasons (EA Games)
4.) Far Cry 3 (Ubisoft)
5.) The Sims 3: Supernatural (EA Games)
6.) Call of Duty: Black Ops 2 (Activision)
7.) World of Warcraft: Mists of Pandaria (Blizzard)
8.) The Sims 3: Pets (EA Games)
9.) The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda Softworks)
10.) Guild Wars 2 (NCSoft Europe)

 



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!