-->
Guild Wars 2 Aralık Etkinliği Başlıyor!

14 Aralık’ta Tyria’ya Wintersday geliyor. Tatilin çoşkusunu hediyeler, özel mini oyunlar ve yeni etkinlikler ile kutluyoruz! Wintersday etkinliği ile ArenaNet düzenli içerik, bağımlılık yapıcı etkinlikler ve oyuncuları ödüllendiren fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hem de üyelik ücreti olmadan. Bu seferki etkinlikte Oyuncak Ustası Tixx Lion’s Arch’a geliyor. Yolu üzerinde Tyria’nın büyük şehirlerine uğrayacak ve Wintersday oyuncakları […]

13.12.2012 | ulasufuk

14 Aralık’ta Tyria’ya Wintersday geliyor. Tatilin çoşkusunu hediyeler, özel mini oyunlar ve yeni etkinlikler ile kutluyoruz! Wintersday etkinliği ile ArenaNet düzenli içerik, bağımlılık yapıcı etkinlikler ve oyuncuları ödüllendiren fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hem de üyelik ücreti olmadan. Bu seferki etkinlikte Oyuncak Ustası Tixx Lion’s Arch’a geliyor. Yolu üzerinde Tyria’nın büyük şehirlerine uğrayacak ve Wintersday oyuncakları dağıtacak. Fakat Tixx’in golem hizmetçisi Toxx’un oyuncakları çılgına döndürecek gizli planları var!

Her şehirde oyuncular yeni bir oyuncak etkinliğine dahil olabilecek ve yeni oyuncaklar kazanacak. Oyuncak Ustası büyük şehirleri dolaştıktan sonra gökyüzü gemisi ile Lion’s Arch’a gelecek. Burada oyuncuları daha fazla hediyeler ve özel Wintersday etkinliği bekliyor olacak. Wintersday boyunca oyuncular bir çok farklı mini oyuna katılabilecek, gökyüzünden düşen hediyeleri yakalayacak, kartopu savaşları yapacak.

 

Wintersday etkinliği ile ilgili daha fazla bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/december-2012/

Wintersday etkinliği programı şu şekilde ilerleyecek:

  • 14 Aralık Cuma- Tatil temasına bürünmüş Lion’s Arch ile Wintersday başlıyor! Mini oyunlar, gökyüzünden yağan hediyeler ve fazlası
  • 15 Aralık Cumartesi 21:00- The Grove’da Oyuncak Ustası Tixx ilk kez görünecek ve her gün bir başkentte görünmeye devam edecek.
  • 20 Aralık Perşembe 21:00- Oyuncak Ustası Tixx’in gemisi Lion’s Arch’a gelecek ve Wintersday bitimine kadar burada kalacak.
  • 3 Ocak Perşembe 21:00 – Wintersday etkinliği son buluyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!