-->
Epic Mickey 2 The Power Of Two Oyun İnceleme

Mickey’nin fırçası bunları yaparken Oswald’ın kumandası ise elektronik objelere hükmedebiliyor. Oyun boyunca belli bölümlerde bize eşlik eden Oswold ile birlikte koordineli olarak çalışarak farklı türdeki sorunları ve engelleri halletmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca Oswold’ın büyük kulakları sayesinde normalde zıplayamayacağınız yüksek platformlara erişebiliyorsunuz. Yani takım oyunu oldukça önemli. Zaten bulmacaların türleri de bunu gösteriyor. Bazı bölümlerde sadece birlikte […]

23.12.2012 | ulasufuk

Mickey’nin fırçası bunları yaparken Oswald’ın kumandası ise elektronik objelere hükmedebiliyor. Oyun boyunca belli bölümlerde bize eşlik eden Oswold ile birlikte koordineli olarak çalışarak farklı türdeki sorunları ve engelleri halletmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca Oswold’ın büyük kulakları sayesinde normalde zıplayamayacağınız yüksek platformlara erişebiliyorsunuz. Yani takım oyunu oldukça önemli. Zaten bulmacaların türleri de bunu gösteriyor. Bazı bölümlerde sadece birlikte hareket ettiğinizde açılabilen kapıların bulunması gibi.
 

 
Epic Mickey 2 üç boyutlu ve renkli dünyasında ilerlerken bize görsel olarak keyifli bir ortam oluştursa da oynanış bakımından hızlı kurguya tam uyum sağlayamıyor. Yani oyunun teknik yöne biraz bocalıyor. Özellikle bu sorunu en çok kamera açılarında yaşıyoruz. Oyunun genel yapısı çok hızlı bir oynanışa sahip olduğu için ilerlerken kameranın size çok iyi uyum sağlaması gerekiyor ama bu yer yer sorunlu bir hale dönüşüyor. Bu durumda da neredeyim, nereye gidiyorum gibi paradoksun içinde kalıyorsunuz. Bunun yanı sıra oyun her ne kadar çocuk oyunu olsa da grafiksel olarak biraz daha kaliteli olabilirmiş demek durumunda bırakıyor.
 

 
Genel olarak bakıldığında Epic Mickey 2 hitap ettiği kitle tarafından keyifle oynanacak bir oyun olmuş. Ayrıca co-op oynanıştaki keyif düşünüldüğünde belli yaştaki oyun severlerin kaçırmaması gereken bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Tüm bunların yanı sıra Türkçe alt yazı dil desteği de eklenince Mickey’in renkli dünyasına dalmamak elde değil.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!