-->
Dünya’nın İlk 1 TB Hybrid HDD’sine Sahip “Toshiba Qosmio X870 3D”

Toshiba’nın göz alıcı oyun makinesi en yeni görsel ve işitsel teknolojilere sahip  Toshiba – TNB Bilgisayar veGörüntü Sistemleri A.Ş, Beklentisi yüksek oyuncular için tasarlanmış olan Qosmio X870 3D kusursuz bir oyun performansını, mükemmel görüntü kalitesini, net ve canlı ses niteliğini bir araya getiriyor. Qosmio X870 en son çıkan NVIDIA 3D Vision® aktif gözlükleri destekleyen 3D […]

01.12.2012 | ulasufuk

Toshiba’nın göz alıcı oyun makinesi en yeni görsel ve işitsel teknolojilere sahip 

Toshiba – TNB Bilgisayar veGörüntü Sistemleri A.Ş, Beklentisi yüksek oyuncular için tasarlanmış olan Qosmio X870 3D kusursuz bir oyun performansını, mükemmel görüntü kalitesini, net ve canlı ses niteliğini bir araya getiriyor. Qosmio X870 en son çıkan NVIDIA 3D Vision® aktif gözlükleri destekleyen 3D niteliği de yer alan Full HD 43.9 cm(17.3’’) ekran taşımaktadır. Bu oyun makinesinin koyu gümüş, metalik gövdesi,açık kırmızı renkte görünümü ve arkadan kırmızı renkte aydınlatılmış klavyesi bulunuyor. 3D notebookda dünyanın ilk 1TB HYBRID HDD’i ve 32 GB hafıza, 3 GB ekran kartı bulunuyor. 

Qosmio X870 3D: Müthiş bir 3D oyun tecrübesi 

NVIDIA‘nın 3D Vision 2 özelliğini taşıyan Qosmio X870 3D,3D görüntüleri mükemmel bir kalitede göstermektedir. Şaşırtıcı derecede derin görünen 43.9cm (17.3”)Full HD ekranın yalnızca 5 ms’lik bir tepki süresi bulunuyor. Qosmio X870 3D enson çıkan ve NVIDIA LightBoost™ teknolojisini destekleyen NVIDIA 3D Vision gözlükleri ile birlikte geliyor. Bu sayede kullanıcılar 3D görüntüleri geleneksel 3D görüntü teknolojilerinin sağlayabildiğinden iki kat daha parlak görüntüleyebilmektedir. Bununla birlikte, daha büyük lensler aracılığıyla 3D oyunlara derin bir gerçeklik katılıyor. Bu sayede, daha geniş bir görüş alanı ve geliştirilmiş harici ışık önleme niteliği oluşuyor.

Geniş TV ekranında 3D keyfi

Qosmio X870 3D, her 3D TV için ideal bir tamamlayıcıdır.HDMI® ara yüzleri sayesinde dizüstünde veya optik diskte kayıtlı 3D içeriği 3D TV’de direkt olarak izlemek mümkündür. Böylece kullanıcılar geniş ekranlı televizyonlarında 3D oyun oynamanın ve 3D video izlemenin keyfini çıkarabilmektedir.Ayrıca, Qosmio X870 2D içeriğe üçüncü boyut ekleme ve 3D olarak işlenmiş filmleri makineye bağlı bir 3D TV ile görüntüleme imkanı sunmaktadır. 

Sportif tasarım

Kırmızı ve koyu gümüşi metalik alüminyum gövdesi ile dokulu yüzeyi, Qosmio X870’e hakiki bir oyun makinesi özelliğini kazandırmaktadır. Açık kırmızı renkli tasarıma sahip alüminyum çerçevesi ve büyük kırmızı renkte aydınlatması bulunan Qosmio logosu ile zıtlık oluşturan koyu gümüşi metalik yüzeyi, olağanüstü görünüm ve dokunuşuna ışık tutmaktadır.Yuvarlak kenarları olan ustalıkla tasarlanmış çizgiler pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Kırmızı renkte ışıklandırılmış olan klavyesi ile karanlık ortamlarda oyun oynamak kolaylaşıyor.

Qosmio X870 3D özellikler

  • Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci (2,40 / 3,40 Turbo Ghz, 6 MB L3 cache)
  • Intel® HM76 Express Chipset • Windows 8 • 32 GB (4 x 8 GB) DDR3 RAM – max. 32 GB (1600 MHz) • 2 TB HDD (1 TB + 1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD) • 17.3″ FULL HD LED arka ışıklandırmalı, 3D Toshiba TruBrite® HD TFT ekran (1.920×1080) • Blu-ray sürücü (RW)
  • HD 3D web kamera ve mikrofon, HD Audio, ECO modu, Numerik tuş takımı, Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Touch Pad, Uyku modunda müzik, Resolution+, Arka ışıklandırmalı klavye
  • 2D-3D DVD görüntüsü dönüştürme, HDMI üzerinden 3D TV’ye 3 boyutlu görüntü aktarımı
  • NVIDIA® 3D Vision™ 2 – 3D Gözlük Kiti: (3D aktif gözlük, Gözlük kabı, değiştirilebilir burun destekleri, temizleme mendili)

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!