-->
Dünya Çapında Hayranların Favori Karakteri Mashimaro Knight Age’e Geliyor!

Muazzam Pistonu ve Sise Patlatan Yetenekleri Küçümsenemez Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, bugün en yeni ücretsiz MMORPG Oyunu Knight Age’in Pupa ailesine katilacak olan Mashimaro’yu duyurdu. 18 Aralik’tan itibaren tombul beyaz tavsan oyunculara güven verici pistonu ile sonuna kadar savasacak sadik bir yoldas olacak. […]

13.12.2012 | ulasufuk

Muazzam Pistonu ve Sise Patlatan Yetenekleri Küçümsenemez

Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, bugün en yeni ücretsiz MMORPG Oyunu Knight Age’in Pupa ailesine katilacak olan Mashimaro’yu duyurdu. 18 Aralik’tan itibaren tombul beyaz tavsan oyunculara güven verici pistonu ile sonuna kadar savasacak sadik bir yoldas olacak. Mashimaro’nun gelisine hazirlanmak için www.joymax.com/knightage adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ilk basta internet üzerinden Kore’de flash animasyon karakteri olarak tanitilan Mashimaro sirin oldugu kadar komik görüsünüsüyle bir sene içerisinde büyük bir hizla ünlendi. Ülke çapindaki ansizin gerçeklesen ünü sonraki yil içerisinde çesitli lisans ürünlerini beraberinde getirdi.  Çok geç olmadan Mashimaro’nun ünü tüm dünyaya yayildi ve Knight Age’e kadar geldi!

Tombul ve sirin görünüsüne ragmen Mashimaro en benzersiz savas stillerine sahip! Mashimaro genellikle muazzam pistonunu kullanarak rakiplerinin kafalarina vuruyor. Özel tehdit yeteneklerinden birini kendi kafasinda sise kirarak gerçeklestiriyor ve ona yamuk yapmaya çalisanlara gözdagi veriyor.Bu da yetmezse Mashimaro “Gaz Serpmek” saldirisi ile arkasindan gaz toplayarak bunu karsidaki rakiplere dogru yönlendiriyor!  Gaz karsidaki rakiplere devamli hasar veriyor ve ayrica dogruluk ile kaçinma oranlarini kisa bir süreligine azaltiyor.

Oyuncular Mashimaro’ya nasil sahip olacaklar? Bunun tek yolu bayram süresince Knight Age’in resmi Facebook sayfasi olan http://www.facebook.com/officialknightage adresinde bulunmak. 18 Aralik günü Mashimaro hakkinda özel bir video yayinlanacak Mashimaro Karakterine ücretsiz sahip olabilmek için oyuncular bu videoya “yorum” yapmali veya “begenmeli”. Bu etkinlik 8 Ocak tarihine kadar sürecek ve kisa bir süre sonra ücretli ürün haline gelecek.

Mashimaro’nun büyük gelisiyle beraber 18 Aralik 2 yeni Pupa, üç yeni binek ve topladiginiz Pupae için yeni Pupa koleksiyon sistemi sözü veriyor! Oyuncular bu eglenceye http://www.joymax.com/knightage adresinden katilabilirler.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!