-->
Dead Space 3’ün Demo Tarihi Açıklandı

Visceral Games tarafından geliştirilen, dağıtımını da Electronic Arts’ın üstlendiği Dead Space 3’ün demo tarihi açıklandı. Demo, Xbox Live Marketplace’de 15 Ocak’ta, PlayStation Network’te ise 22 Ocak’ta yayınlanacak. Fakat Xbox sahiplerinin demoya bir hafta erken erişmek için demo.deadspace.com’a kayıt olmaları gerekecek. Oyunun yeni co-op modunun bulunacağı demoda, Isaac Clarke ve Sergeant John Carver’ı görebileceğiz. Dead Space 3, […]

27.12.2012 | ulasufuk

Visceral Games tarafından geliştirilen, dağıtımını da Electronic Arts’ın üstlendiği Dead Space 3’ün demo tarihi açıklandı.

Demo, Xbox Live Marketplace’de 15 Ocak’ta, PlayStation Network’te ise 22 Ocak’ta yayınlanacak. Fakat Xbox sahiplerinin demoya bir hafta erken erişmek için demo.deadspace.com’a kayıt olmaları gerekecek. Oyunun yeni co-op modunun bulunacağı demoda, Isaac Clarke ve Sergeant John Carver’ı görebileceğiz.

Dead Space 3, PC,PS3 ve Xbox 360 için 5 Şubat’ta Kuzey Amerika’da, 8 Şubat’ta da Avrupa’da çıkış yapacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!