-->
Dead Space 3’ten Co-op Videosu ve Görseller

PC, PS3 ve Xbox 360 için Şubat ayında çıkış yapacak Dead Space 3’ün co-op modu için yeni video ve ekran görüntüleri yayınlandı. Dead Space 3’ü oynamak için iki yol olacak. İster tek kişilik mod da korkularınızla yüzleşin, isterseniz de co-op modu ile terörü alaşağı edin. Mühendis Isaac Clarke ile tek başına mı ya da John Carver […]

14.12.2012 | ulasufuk

PC, PS3 ve Xbox 360 için Şubat ayında çıkış yapacak Dead Space 3’ün co-op modu için yeni video ve ekran görüntüleri yayınlandı.

Dead Space 3’ü oynamak için iki yol olacak. İster tek kişilik mod da korkularınızla yüzleşin, isterseniz de co-op modu ile terörü alaşağı edin. Mühendis Isaac Clarke ile tek başına mı ya da John Carver ile ekip olarak mı mücadele etmek istiyorsunuz bu size kalmış. İki mod da farklı hikayelerle karşılaşacağımız oyunun video ve Necromorphs ile buzlu durumları gösteren ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.