-->
Dead Space 3, Kinect Desteği İle Geliyor!

Visceral Games, PS3, Xbox 360 ve PC için Şubat ayında çıkış yapacak Dead Space 3’ün Xbox 360 versiyonu için Kinect desteğini duyurdu. Kinect desteği sayesinde, yalnızca tek oyuncu modunda değil co-op modunda da sesli komutlar verebileceğiz. Yine Co-op modunda oyuncuların birbirlerine sağlık ya da cephane vermeleri daha kolay hale gelecek. Visceral’dan Steve Papoutsis, “Dead Space 3’deki sesli […]

14.12.2012 | ulasufuk

Visceral Games, PS3, Xbox 360 ve PC için Şubat ayında çıkış yapacak Dead Space 3’ün Xbox 360 versiyonu için Kinect desteğini duyurdu.

Kinect desteği sayesinde, yalnızca tek oyuncu modunda değil co-op modunda da sesli komutlar verebileceğiz. Yine Co-op modunda oyuncuların birbirlerine sağlık ya da cephane vermeleri daha kolay hale gelecek. Visceral’dan Steve Papoutsis, “Dead Space 3’deki sesli komutlar, oyuncuların terörü aşağı çekmek için eşsiz bir yol veriyor, isterseniz tek oyuncu modunda yalnız, isterseniz de co-op modunda arkadaşınızla Necromorphs ile nasıl karşılaşmak istiyorsanız, bu size kalmış.” dedi.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!