-->
Dark Souls II’nin Anahtar Kelimesi “Zaman”

From Software’den Hidetaka Miyazaki, Famitsu’nun bu haftaki sayısına Dark Souls II ile ilgili tam üç sayfalık röportaj verdi. Röportajda yer alan bazı öne çıkan başlıkları sizlerle paylaşacağım.İlk Dark Souls yönetmeni Hidetaka Miyazaki, Dark Souls II’nin gelişimini denetleyecek, fakat yönetmeyecek. Miyazaki ,Dark Souls II ‘nin yönetimini Tomohiro Shibuya bırakacak. Dark Souls II, ilk oyun ile aynı dünya görüşüne sahip olacak, […]

20.12.2012 | ulasufuk

From Software’den Hidetaka Miyazaki, Famitsu’nun bu haftaki sayısına Dark Souls II ile ilgili tam üç sayfalık röportaj verdi.

Röportajda yer alan bazı öne çıkan başlıkları sizlerle paylaşacağım.İlk Dark Souls yönetmeni Hidetaka Miyazaki, Dark Souls II’nin gelişimini denetleyecek, fakat yönetmeyecek. Miyazaki ,Dark Souls II ‘nin yönetimini Tomohiro Shibuya bırakacak. Dark Souls II, ilk oyun ile aynı dünya görüşüne sahip olacak, ama hikaye doğrudan orijinale bağlı olmayacak. Mesela ilk oyun Kuzey Kutbunda ise, ikinci oyunda Güney Kutbunda olabilir. Farklı bir zamanda geçecek Dark Souls II’de silah ve eşya gibi indirilebilir içerikler olmayacak. Anahtar kelimesi  “zaman” olan oyunun ilk videosu oyun içi olmadığı gibi Dark Souls II’nin oyun motoru da değişti. From Software , gerçekçi bir gösterim ve gelişmiş hareketlere ulaşmayı hedefliyor. Geliştirme ekibi ayrıca, oyuncular arasındaki karşılıklı doğrudan katılımı araştırıyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!