-->
Bubble Pirates Çılgınlığı Facebook’ta Devam Ediyor!

Arapça dil seçeneği eklenen Bubble Pirates yeni özellikleri ile çok daha eğlenceli Ödüllü Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk’un geliştirdiği sosyal oyun Bubble Pirates, oyuncuların birbirleri ile rekabet etmelerini sağlayan yeni özellikleri ve dil seçenekleri ile kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Oyuna son olarak eklenen Arapça ve Rusça dil seçeneklerinin de etkisi ile Ağustos ayından bu yana dünyanın […]

18.12.2012 | ulasufuk

Arapça dil seçeneği eklenen Bubble Pirates yeni özellikleri ile çok daha eğlenceli

Ödüllü Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk’un geliştirdiği sosyal oyun Bubble Pirates, oyuncuların birbirleri ile rekabet etmelerini sağlayan yeni özellikleri ve dil seçenekleri ile kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Oyuna son olarak eklenen Arapça ve Rusça dil seçeneklerinin de etkisi ile Ağustos ayından bu yana dünyanın farklı bölgelerinden 1 buçuk milyon oyuncu, Bubble Pirates’ın renkli ve eğlenceli dünyası ile tanıştı.

Eureka Girişimcilik Forumu’nda ödüle layık görülen Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk tarafından geliştirilen sosyal oyun Bubble Pirates gelişmeye ve oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak eklenen yeni dil seçenekleri ve oyuncuların birbirleri ile rekabet edebilmelerini sağlayan turnuva özelliği ile dikkat çeken Bubble Pirates, Ağustos ayından bu yana 1 buçuk milyon kişi tarafından oynanarak en sevilen Facebook oyunlarından biri oldu.

Facebook’ta son dönemin gözdesi olan baloncuk patlatma oyunlarına sürükleyici hikâyesi ve akıcı oynanışı ile yeni bir boyut kazandıran Bubble Pirates’a son olarak Arapça ve Rusça dil seçenekleri de eklendi. Böylece Türkçe ve İngilizcenin yanı sıra, Arapça ve Rusça konuşan kullanıcılar da Bubble Pirates’ın renkli ve eğlenceli dünyası ile tanışmış oldu. Arapça dil seçeneğinin eklenmesi ile birlikte Bubble Pirates, Türkiye’de Türkler tarafından geliştirilen ilk Arapça oyun olma özelliğini de kazandı.

Yeni eklenen dil seçenekleri ile oyuncu kitlesinin yüzde 65’ini yabancıların oluşturduğu Bubble Pirates’da, oyuncular hem arkadaşları hem de tüm dünyadan diğer oyuncular ile rekabet edebiliyorlar. Bubble Pirates’a facebook.com/BubblePirates adresinden ulaşılabiliyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.