-->
Black Ops 2, 15 Günde 1 Milyar Dolar Hasılat Elde Etti!

Activision, Call of Duty: Black Ops 2 ile 15 gün içinde 1 milyar dolarlık hasılat elde ettiğini açıkladı. 2011 yılında çıkan Call of Duty: Modern Warfare 3, bu hasılat rakamına 16 günde ulaşmıştı. İlk 24 saatte de 400 milyon dolar hasılat yapan Call of Duty: Modern Warfare 3’ü geçen Call of Duty: Black Ops 2, […]

06.12.2012 | ulasufuk

Activision, Call of Duty: Black Ops 2 ile 15 gün içinde 1 milyar dolarlık hasılat elde ettiğini açıkladı.

2011 yılında çıkan Call of Duty: Modern Warfare 3, bu hasılat rakamına 16 günde ulaşmıştı. İlk 24 saatte de 400 milyon dolar hasılat yapan Call of Duty: Modern Warfare 3’ü geçen Call of Duty: Black Ops 2, ilk gününde 500 milyon dolar hasılat elde etti.

Konu ile ilgili konuşan Activision Blizzard CEO’su Bobby Kotick, 2009 yılında gösterime giren Avatar filminin bile 1 milyar dolarlık bilet satışına 17 günde ulaştığını, Call of Duty’nin son 6 yıldır eğlence sektöründe en önemli olaylardan biri olduğunu belirtti. Yine devamında, Call of Duty çıkışından beri 2012’nin en çok gişe hasılatı elde eden 10 filminden daha fazla hasılat elde ettiğini dile getirdi. Call of Duty serisi, Harry Potter ve Star Wars gibi tüm zamanların en başarılı film serilerinin dünya çapında gişe hasılatlarını da aşarken, Call of Duty: Black Ops 2 ise çıkışından bu yana PSN ve XBL üzerinden 150 milyon saatten fazla oynanmış.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!