-->
2013 Yılbaşı Hediyeniz Teknolojik Meyveler Olsun

elmasepeti.com, yılbaşında sevdikleri için hem eğlenceli hem de farklı hediyeler arayanlara Fruit Ninja’nın teknolojik meyvelerini öneriyor. Dünyada 300 milyonu aşkın kullanıcının 1,5 trilyondan fazla meyveyi ninja kılıcı ile kestiği fenomen oyun Fruit Ninja’nın birbirinden renkli, eğlenceli meyveleri ve enerjik bombası elmasepeti.com’daki yılbaşı hediyeleri arasında dikkat çekiyor. Yılbaşında sevdikleri için hediye araştırması yapanları unutmayan elmasepeti.com, orijinal […]

11.12.2012 | ulasufuk

elmasepeti.com, yılbaşında sevdikleri için hem eğlenceli hem de farklı hediyeler arayanlara Fruit Ninja’nın teknolojik meyvelerini öneriyor. Dünyada 300 milyonu aşkın kullanıcının 1,5 trilyondan fazla meyveyi ninja kılıcı ile kestiği fenomen oyun Fruit Ninja’nın birbirinden renkli, eğlenceli meyveleri ve enerjik bombası elmasepeti.com’daki yılbaşı hediyeleri arasında dikkat çekiyor.

Yılbaşında sevdikleri için hediye araştırması yapanları unutmayan elmasepeti.com, orijinal ve iddialı tasarımlara sahip iPhone 5, iPad aksesuarları ile Incase, Grado, Audio-Technica ve Sennheiser gibi çok sayıda dünyaca ünlü kulaklık markasının imzasını taşıyan ürünlerle beraber dikkat çekici farklı hediye alternatifleri de sunuyor.

Halfbrick firmasının lisansı ile resmi olarak sadece Elmasepeti A.Ş. tarafından ülkemize getirilen renk renk iştah açıcı teknolojik peluş meyveler ve anahtarlıklar arasında; yeşil elma, karpuz, çilek, ananas ile oyunda kılıcınızı vurmaktan kaçındığınız her an patlamaya hazır bomba bulunuyor. Peluş ninja meyveleri ayrıca oyunda kesildikleri sırada çıkardıkları sesleri bire bir çıkartırken, bombalar da sahip oldukları patlama efektiyle heyecan yaratıyor.

Yılbaşına ayrı enerji katacak bu eğlenceli ürünlere, KDV dahil 29.90 ile 49.90 TL arasında değişen fiyatlarla www.elmasepeti.com ’dan kolayca ulaşabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!