-->
Ubisoft, Far Cry 3’ün Satışa Sunulduğunu Duyurdu

Ubisoft Yılın En Yüksek Not Ortalamasına Sahip FPS Oyunu FAR CRY 3 İle Oyuncuları Unutamayacakları Bir Tatile Davet Ediyor Ubisoft® bugün Ubisoft Montreal ve Massive tarafından geliştirilen açık dünya FPS oyunu Far Cry®3’ün bugünden itibaren Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, Sony PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows® PC için satışa sunulduğunu duyurdu. Far […]

30.11.2012 | ulasufuk

Ubisoft Yılın En Yüksek Not Ortalamasına Sahip FPS Oyunu FAR CRY 3 İle Oyuncuları Unutamayacakları Bir Tatile Davet Ediyor

Ubisoft® bugün Ubisoft Montreal ve Massive tarafından geliştirilen açık dünya FPS oyunu Far Cry®3’ün bugünden itibaren Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, Sony PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows® PC için satışa sunulduğunu duyurdu.

Far Cry 3 eleştirmenlerden son derece olumlu yorumlar almayı başardı ve bugün itibariyle yılın en yüksek not ortalamasına sahip FPS oyunu* oldu. Far Cry 3’te oyuncular dünyanın bir ucunda, gizemli bir tropik adada mahsur kalan Jason Brody rolüne bürünecekler. Oyuncular kanunsuzluluğun ve şiddetin cirit attığı bu cennet adada hikayenin nasıl gelişeceğine kendileri karar verecek, kimlerle dost, kimlerle düşman olacaklarını belirleyecekler. Jason Brody rolündeki oyuncular doğru ve yanlışın anlamını yitirdiği bu adada ilerlemek önlerine çıkan engelleri kesecek, gizlenecek, patlatacak ve vuracaklar.

Sınırlı üretim koleksiyon versiyonu olan ‘Insane Edition’ ise ayrıca şunları içeriyor:

  • 12cm Vaas Wahine sallanan kafa oyuncağı!
  • The Lost Expeditions – Ekstra 40 dakikalık oyun içeriği sağlayan iki aksiyon görevi ve özel bir silah (Japon tüfeği)
  • Monkey Business – Akıllarda kalacak bir karakter olan Hurk ve kendisine özel dört görevle tanışın.
  • The Hunter Pack – M700 av tüfeği ve üç koleksiyon kabuğu.
  • The Warrior Pack – El yapımı bir bıçak ve iki özel kabile dövmesi.
  • The Predator Pack – Dört özel yırtıcı hayvan ve çokluoyuncu yayı.
  • Adada hayatta kalmanıza yardımcı olacak ipuçları ve tüyolar içeren rehber
  • Hayatta kalma paketi

Lost Expeditions’ içeriğine sahip ‘Day One Edition’ı da www.aralgame.com ve diğer satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Tüm Ubisoft oyunlarında olduğu gibi, tüm platformlardaki oyuncular oyunda görevleri tamamlayarak Uplay Unit puanı kazanabilecek ve bunları kullanarak özel ödüller açabilecekler. Örneğin Far Cry 3’te oyuncular ‘Testing Unit’ ismindeki tek kişilik görevi açabilecekler. Far Cry 3 Uplay ödüllerinin tam listesi için lütfen www.uplay.com adresini ziyaret edin. Bunları diğer Ubisoft oyunlarında kazandığınız Uplay Unit puanlarını kullanarak da açabilirsiniz.

Far Cry 3 ayrıca yeni Uplay PC Party System özelliğini kullanan ilk oyun. Party System sayesinde PC oyuncuları Uplay arkadaşlarını davet ederek grup kurabilecek ve çokluoyuncu mücadelelerine birlikte katılabilecekler. Entegre Uplay arkadaş arayüzü sayesinde yeni arkadaşlar bulabilecek ve çokluoyuncu oturumları sırasında oyun içinden iletişim kurabilecekler.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!