-->
Ubisoft, Assassin’s Creed Anthology’i Onayladı!

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Amazon Fransa tarafından listelenen Assassin’s Creed Anthology’i onayladı. Assassin’s Creed Anthology için resmi bir duyuru gelmedi fakat Ubisoft temsilcisi Eurogamer sitesine paketin varlığını doğruladı ve tüm ayrıntıların bu hafta duyurulacağını belirtti. Ubisoft’un en beğenilen serilerinden Assassin’s Creed’in şimdiye kadar çıkmış bütün oyunlarını (Assassin’s Creed, Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations ve […]

06.11.2012 | ulasufuk

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Amazon Fransa tarafından listelenen Assassin’s Creed Anthology’i onayladı.

Assassin’s Creed Anthology için resmi bir duyuru gelmedi fakat Ubisoft temsilcisi Eurogamer sitesine paketin varlığını doğruladı ve tüm ayrıntıların bu hafta duyurulacağını belirtti. Ubisoft’un en beğenilen serilerinden Assassin’s Creed’in şimdiye kadar çıkmış bütün oyunlarını (Assassin’s Creed, Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations ve yeni çıkış yapan Assassin’s Creed 3) ve tüm DLC’lerini kapsayacak Assassin’s Creed Anthology, Amazon Fransa sitesinde yer alan bilgilere göre EUR 150,00 fiyat etiketiyle 29 Kasım’da çıkış yapacak.

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!