-->
THQ’den 3 Oyuna Erteleme Haberi

THQ, 30 Eylül itibari ile sona eren ikinci çeyrek mali sonuçlarını açıkladı. Raporlarda 107.4 milyon dolar olarak açıklanan net satışlar, 2011 yılında 146 milyon dolardı. Geçtiğimiz yıla göre satışlarda düşüş yaşayan THQ’dan Metro: Last Light, Company of Heroes 2 ve South Park: The Stick of Truth oyunlarına erteleme geldi. THQ’nun finansal yılının ikinci çeyrek raporlarına göre, […]

06.11.2012 | ulasufuk

THQ, 30 Eylül itibari ile sona eren ikinci çeyrek mali sonuçlarını açıkladı. Raporlarda 107.4 milyon dolar olarak açıklanan net satışlar, 2011 yılında 146 milyon dolardı.

Geçtiğimiz yıla göre satışlarda düşüş yaşayan THQ’dan Metro: Last Light, Company of Heroes 2 ve South Park: The Stick of Truth oyunlarına erteleme geldi.

THQ’nun finansal yılının ikinci çeyrek raporlarına göre, 2013’ün Ocak ayında çıkması beklenen Metro: Last Light  ve Company of Heroes 2, Mart 2013’e ertelenirken, South Park: The Stick of Truth ise 2014 mali yılının başına ertelendi. Firmanın raporuna buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!