-->
Syberia III, Resmi Olarak Duyuruldu!

Anuman Interactive, macera oyunu serisi Syberia’nın üçüncü oyunu Syberia III’ü duyurdu. İlk olarak 2002 yılında çıkan Syberia’nın devam oyunu Syberia II ise 2004’te geldi. İlk iki oyunu geliştiren Microids tarafından gelecek Syberia III, 2014-2015 arasında bir tarihte piyasaya sürülecek.Yine ilk iki oyunu yazan baş yazar  Benoit Sokal ve projeyi oluşturan, Microids kurucusu Elliot Grassiano’nun başında olacağı Syberia […]

28.11.2012 | ulasufuk

Anuman Interactive, macera oyunu serisi Syberia’nın üçüncü oyunu Syberia III’ü duyurdu.

İlk olarak 2002 yılında çıkan Syberia’nın devam oyunu Syberia II ise 2004’te geldi. İlk iki oyunu geliştiren Microids tarafından gelecek Syberia III, 2014-2015 arasında bir tarihte piyasaya sürülecek.Yine ilk iki oyunu yazan baş yazar  Benoit Sokal ve projeyi oluşturan, Microids kurucusu Elliot Grassiano’nun başında olacağı Syberia III’ün hangi platformlar için çıkacağı henüz açıklanmadı. Ancak, Anuman Interactive Kate Walker’ın yeni macerasının çoklu platformlarda olacağını söyledi.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!