-->
SüperCan 2 Oyunseverlerle Buluşuyor

Büyük Bekleyiş Sona Eriyor…“SüperCan 2” Oyunseverlerle Buluşuyor SOBEE Studios tarafından geliştirilen ve kısa sürede milyonlarca oyunseverin gönlünde taht kuran Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı “SüperCan”, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın merakla beklenen yeni oyunu “SüperCan 2” oyunseverlerle buluşuyor. SOBEE Studios tarafından geliştirilen, görsel içerik ve oyun kurgusu açısından dünya çapında bir […]

12.11.2012 | ulasufuk

Büyük Bekleyiş Sona Eriyor…“SüperCan 2” Oyunseverlerle Buluşuyor

SOBEE Studios tarafından geliştirilen ve kısa sürede milyonlarca oyunseverin gönlünde taht kuran Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı “SüperCan”, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.
Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın merakla beklenen yeni oyunu “SüperCan 2” oyunseverlerle buluşuyor. SOBEE Studios tarafından geliştirilen, görsel içerik ve oyun kurgusu açısından dünya çapında bir oyun olan “SüperCan 2”, birbirinden eğlenceli yeni bölümleriyle milyonlarca hayranına muhteşem bir macera sunuyor. Oyun tabanlı eğitim konusunda öncülük içeren unsurları, yeni karakterleri ve soluk kesen maceraları ile “SüperCan 2” tüm oyunseverleri bekliyor.

SüperCan, yeni oyunu “SüperCan 2”de kötü emellerine ulaşmaya çalışan ezeli düşmanı KaraCan’a karşı amansız bir mücadeleye girişiyor. Bu muhteşem macerada SüperCan’ı yalnız bırakmayan kız kardeşi Canan, ona yardımcı oluyor.

Ailece birlikte oynanabilen “SüperCan 2”, www.supercanoyun.com sitesinden ücretsiz olarak indirebilir. Oyunun ücretsiz olan ilk bölümünü oynayıp tamamlayan oyuncular, birbirinden eğlenceli diğer bölümlere ise Playstore’dan satın alabilecekleri “SüperCan 2”nin pin kodu ile ulaşabiliyorlar.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!