-->
Suikastçiler İstanbul’da

Dünyanın en ünlü ajanlarından Ajan 47’nin 14 Kasım’da İstanbul’a geleceği haberi hızla yayılıyor. Ajan 47’nin İstanbul’a geleceği haberini alan diğer ajanlar İstanbul’un kalabalık mekanlarında şimdiden harıl harıl 47’nin peşine düştüler. Kadıköy ve Bağdat Caddesinde aramalarını sürdüren ajanlara bu mekanlarda Perşembe gününden itibaren sizin de rastlamanız olası. Çok güvenilir kaynaklardan aldığımız haberlere göre ajanlar 8 Kasım […]

07.11.2012 | ulasufuk

Dünyanın en ünlü ajanlarından Ajan 47’nin 14 Kasım’da İstanbul’a geleceği haberi hızla yayılıyor. Ajan 47’nin İstanbul’a geleceği haberini alan diğer ajanlar İstanbul’un kalabalık mekanlarında şimdiden harıl harıl 47’nin peşine düştüler.

Kadıköy ve Bağdat Caddesinde aramalarını sürdüren ajanlara bu mekanlarda Perşembe gününden itibaren sizin de rastlamanız olası.

Çok güvenilir kaynaklardan aldığımız haberlere göre ajanlar 8 Kasım saat 16:00 ve 18:00 arasında Kadıköy İskele mevkiinde Ajan 47’nin izini sürecekler.

TIGLON dünyaca ünlü HITMAN oyununun yeni bölümü ABSOLUTION için sokaklarda ajan kovalıyor. Oyun için yapılacak olan etkinlikler 8 Kasım Perşembe günü saat 16:00’da Kadıköy İskele Meydanında başlayacak. Bunu takip eden etkinlikler 9 Kasım’da aynı saatlerde Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da yapılacak. Etkinlik, 13 Kasım Salı günü 16:30 – 18:30 arası Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde devam edecek.

 

 ARANIYOR: BU ADAMI İSTANBUL’DA GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ajanları sokaklarda takip ederek ajan 47’nin hikayesini siz de öğrenebilirsiniz.

HITMAN ABSOLUTION İSTANBUL’DA

14 Kasım Çarşamba günü Ajan 47’nin başrolünü üstlendiği dünyaca ünlü bilgisayar oyunu HITMAN ABSOLUTION’un basın lansmanı yapılacak. Lansman Barbaros Point Hotel’de bulunan The Game elektronik oyun arenasında gerçekleştirilecek.

HITMAN ABSOLUTION yapımcısı Hakan Abrak oyunla ilgili geniş bilgi ve yenilikleri anlatacak ve katılımcılar oyunu oynayabilecekler.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!