-->
Square Enix, Heroes&Generals’ı Duyurdu!

Square Enix, Danimarkalı oyun stüdyosu Reto-Moto ile birlikte geliştirdiği ve 2. Dünya Savaşını konu alan yeni, yenilikçi online multiplayer oyunu olan Heroes & Generals‘ı duyurdu. Oyun Fps ve Strateji türünü harmanlıyor. Oyuncular isterlerse “kahraman” rolünü seçip tank, tüfek, uçak gibi savaş ekipmanlarını seçip cephede savaşacak, isterlerse de “General” rolünü seçip savaşta galip gelmek için ordusunu […]

07.11.2012 | ulasufuk

Square Enix, Danimarkalı oyun stüdyosu Reto-Moto ile birlikte geliştirdiği ve 2. Dünya Savaşını konu alan yeni, yenilikçi online multiplayer oyunu olan Heroes & Generals‘ı duyurdu.

Oyun Fps ve Strateji türünü harmanlıyor. Oyuncular isterlerse “kahraman” rolünü seçip tank, tüfek, uçak gibi savaş ekipmanlarını seçip cephede savaşacak, isterlerse de “General” rolünü seçip savaşta galip gelmek için ordusunu yönetecek.

Reto-Moto tarafından geliştirilen oyun, şu an PC oyuncuları için kapalı beta olarak oynanabilmekte. Ayrıca yapımcıların planları arasında oyunu tablet ve akıllı telefonlar için de kullanıma açmak bulunuyor.

Hapti.co ‘nun genel müdürü David Guldbrandsen‘in oyun hakkındaki düşünceleri şu yönde “Heroes & Generals iki türün müthiş bir şekilde karıştığı yeni bir deneyim sunuyor. Oyun bugünün oyuncularına kişiye özel içerik sunmakta ayrıca bugünün oyun sektörüne Free2Play yenilikler getiren Reto-moto ile çalışmak da ayrı bir keyif.”

Reto-Moto’nun kurucu ortaklarından Peter Fleckenstein ise Square Enix ile olan ortaklığın Heroes & Generals’in başına gelebilecek en iyi şey olduğunu böylece oldukça büyük bir kitleye ulaşmalarını sağlayacağını, ayrıca daha hızlı daha fazla içerik verebileceklerini belirtti.

Kapalı betaya giriş ve daha fazla bilgi için http://www.heroesandgenerals.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!