-->
Sony PlayStation GameFest İçin Geri Sayım Devam Ediyor

Türkiye oyun pazarının yaklaşık yüzde 83 pazar payı ile lider, en yenilikçi, öncü ve hareketli oyuncusu Sony, oyunseverler için çok özel bir etkinliğe imza atıyor. Geleneksel hale gelmesi hedeflenen  ilk resmi PlayStation Festivali, yaklaşık 5.000 kişinin katılması beklenen Sony PlayStation® GameFest 17 – 18 Kasım’da Maslak Refresh The Venue’de gerçekleştirilecek. Her yaştan oyun tutkununu bir araya getirmeyi amaçlayan, eğlencenin […]

06.11.2012 | ulasufuk

Türkiye oyun pazarının yaklaşık yüzde 83 pazar payı ile lider, en yenilikçi, öncü ve hareketli oyuncusu Sony, oyunseverler için çok özel bir etkinliğe imza atıyor. Geleneksel hale gelmesi hedeflenen  ilk resmi PlayStation Festivali, yaklaşık 5.000 kişinin katılması beklenen Sony PlayStation® GameFest 17 – 18 Kasım’da Maslak Refresh The Venue’de gerçekleştirilecek. Her yaştan oyun tutkununu bir araya getirmeyi amaçlayan, eğlencenin doyasıya yaşanacağı festivalin ilk gününde elektronik müziğin başarılı ismi Bedük, Sony PlayStation® GameFest’e özel konseri ile oyuncuları coştururken, katılımcılar iki gün boyunca turnuvaların, Dinamo FM Dj’lerinin ve sürprizlerin tadını çıkaracak.

Sony tarafından gerçekleştirilen ilk resmi PlayStation Festivali PlayStation® GameFest Oyun Festivali için geri sayım devam ediyor. Katılımcılar 17-18 Kasım tarihlerinde Maslak Refresh the Venue’de eğlence,oyun,rekabet ve heyecan dolu bir hafta sonu yaşayacaklar. Sony PlayStation® GameFest Oyun Festivali kapsamında FIFA13 ve PES13 ana turnuvalarının yanı sıra PS Move’da DanceStar Party Hits, Sports Champions 2 ve PS VITA’da WIPEOUT: 2048 anlık turnuvaları yapılacak. Ön başvuru yapılmayan FIFA13 ve PES13 ana turnuvalarına kayıtlar kapıda yapılacak.  Deneyim alanları, Bedük konseri, profesyonel ve amatör dans gösterileri, Dinamo FM DJ’lerinin performansları ile Sony PlayStation® GameFest iki gün boyunca oyun ve eğlencenin adresi olacak.

Kapıların saat 10:00’da açılacağı festivalde yiyecek ve içecek alanları ve daha birçok sürpriz ile oyuna ve gençliğe dair her şey olacak. Biletler, 1 günlük 10 TL, 2 günlük kombine 15 TL’lik satış fiyatlarıyla Biletix’te.

Sony PlayStation® GameFest deneyim alanlarında neler var?

Neler yok ki… Katılımcılar, PES 13, FIFA 13, Uncharted 3: Drake’s  Deception, KillZone 3, inFamous 2, LittleBigPlanet 2, Tekken Hybrid, Twisted Metal, Starhawk, Move Fitness, After Hours Athletes, GT5, ModNationRacers, LittleBigPlanet: Karting, Resistance 3 ve God of War 3 gibi efsaneleşmiş ve yepyeni oyunlarla yeni deneyimler yaşayacak.

Gündüz amatör müzik ve dans grupları, akşam profesyoneller sahnede

Sony PlayStation® GameFest, bir oyun festivali olmasının da ötesinde müzik ve eğlencenin de doyasıya yaşandığı bir gençlik festivali havasında geçecek. Festival alanında, liseli amatör müzik ve dans gruplarının performans sergileyeceği bir sahne olacak. Böylece, gençlerin yine gençler için yarattığı bir festival ve eğlence atmosferi oluşturulacak. Sony PlayStation® GameFest’in festival katılımcılarına sürprizleri bitmiyor. Gün içinde belirlenen dört zaman diliminde ana sahnede profesyonel dans gösterileri olacak. Festivalin ilk akşamı, elektronik müziğin başarılı ismi, sevilen müzisyen Bedük konseri ile renklenirken, festival alanı iki gün boyunca Dinamo FM DJ’lerinin performansları ile coşacak.

Detaylı bilgiye www.playstationgamefest.com adresinden ulaşılabilir.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.