-->
SingStar’ı XMB’den Ücretsiz İndirin, İçinizdeki Pop Star’ı Keşfedin

Parti sezonu burada başlıyor!  PlayStation 3 üzerinde doğrudan XMB’den indirilebilen SingStar, şarkı söyleme oyunları kategorisinde son noktayı koyuyor. Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bugün PlayStation 3 (PS3) üzerinde milyonlarca adet satan rekabete dayalı şarkı söyleme oyunu SingStar’ın artık hiçbir ek maliyet olmaksızın XMB üzerinden de temin edilebileceğini açıkladı. Bundan böyle, içinizdeki pop yıldızını serbest bırakmak için bir […]

05.11.2012 | ulasufuk

Parti sezonu burada başlıyor!  PlayStation 3 üzerinde doğrudan XMB’den indirilebilen SingStar, şarkı söyleme oyunları kategorisinde son noktayı koyuyor.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bugün PlayStation 3 (PS3) üzerinde milyonlarca adet satan rekabete dayalı şarkı söyleme oyunu SingStar’ın artık hiçbir ek maliyet olmaksızın XMB üzerinden de temin edilebileceğini açıkladı. Bundan böyle, içinizdeki pop yıldızını serbest bırakmak için bir diske ihtiyacınız olmayacak. Tek yapmanız gereken SingStar’ı doğrudan PS3’ten indirmek ve en sevdiğiniz şarkıcının eserlerine eşlik etmek.

İster bir Cadılar Günü partisi planlıyor ister sadece dostlarınızı bir araya getirmek için bir bahane arıyor olun, bir oyuna başlamak daha kolay olamazdı. Sadece PS3’ünüzü açın ve XMB üzerinde oyun kategorisini seçin. Bunun altında, SingStar’ın kurulum için hazır olduğunu göreceksiniz. Ekran üzerindeki talimatları izleyin ve her şey hazır!

Artık kimsenin tüm ilgiyi üzerine çekmek için bahanesi kalmayacak!

Yerleşik mikrofonu üzerinden yıldız ses performansınızı yakalayacak olan PlayStation®Eye kamerayı kullanarak, SingStar® ile oynayabilirsiniz. Böylece partideki herkes grup olarak birlikte şarkı söyleyebilir. O garip ve muazzam parti performanslarını SingStar topluluğu ve Facebook üzerindeki arkadaşlarınız ile paylaşmayı sakın unutmayın..

Başka hangi özellikler var?

·        SingStore® ve SingStar’da yeni misiniz? Hiç sorun değil. Ücretsiz olarak deneyebilmek için bazı kısa demo şarkıları da indirebilirsiniz.

·        SingStore® üzerinde indirilmeyi bekleyen yaklaşık 3.000 şarkının yanı sıra düzenli mağaza güncellemeleri.

·        Artık doğrudan döner şarkı ekranı üzerinden rahatlıkla erişebileceğiniz disk takasını kullanarak PlayStation®2 ve Playstation®3 disk koleksiyonunuzdaki tüm şarkıları çalın.

·        SingStar mikrofonları, resmi kablosuz mikrofonlu kulaklıklar ve diğer genel USB mikrofonların tümü destekleniyor.

·        PlayStation®Portable veya PlayStation®Vita’nızı kullanarak SingStar Uzaktan Kumandası ile şarkı listeleri oluşturun.

·        Performansları SingStar topluluğu ve Facebook üzerindeki arkadaşlarınız ile anında paylaşın.

·        Yeni ödüller kazanın.

Daha fazla bilgi için, www.singstar.com adresine gidebilir, güncel haberler için bizi Twitter üzerinde @SingStarHQ’dan takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!