-->
Silkroad Hevesinizi Yeniden Canlandıracağız

“Silkroad Online’i Yak” Genislemesi Yeni ve Oyuna Yeniden Dönüs Yapan Oyunculara Süper Imkanlar, Sistem Gelistirmeleri, Inanilmaz Etkinlikler ve Daha Fazlasini 20 Kasim’dan Itibaren Sunuyor Sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için heyecan verici bir genislemeyi duyurdu. Oyuna geri dönüs yapan oyuncular, size söz veriyoruz […]

14.11.2012 | ulasufuk

“Silkroad Online’i Yak” Genislemesi Yeni ve Oyuna Yeniden Dönüs Yapan Oyunculara Süper Imkanlar, Sistem Gelistirmeleri, Inanilmaz Etkinlikler ve Daha Fazlasini 20 Kasim’dan Itibaren Sunuyor

Sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için heyecan verici bir genislemeyi duyurdu. Oyuna geri dönüs yapan oyuncular, size söz veriyoruz Kasim ayi çok büyük imkanlar, yeni bitmek bilmez meydan okumalar ve muhtesem etkinlikleri barindiryor!

“Silkroad’u Yak” adi ile bu genisleme hem yeni hemde eski oyunculara oyun içerisinde bir çok yenilik sunuyor. Sistem iyilestirmesinden daha fazla yarar saglamaya oradansa daha fazla etkinlige kadar oyuncular Silkroad evrenine adimlarini attiklari andan itibaren degisik tecrübeler edinmeyi bekleyebilirler, özellikle oyuna uzun sure ara verip tekrar geri dönenler. “Silkroad’u Yak” etkinligi bir hafta içerisinde 20 Kasim’da basliyor.

Joymax geri dönüs yapan oyunculara dopdolu hediye paketleri sunuyor, içerisinde yeniden çikacaginiz yolculuga size hazirlamak adina yardimci ürünler mevcut. Bu yardim paketleri normalde sadece oyunun Silk marketinde bulunan ürünlerden olusuyor(en fazla 129$ Degerinde!) ve geri dönen oyunculara dagitilacak! 20 Kasim’dan itibaren oyuna kayitli olup 1 aydir oyuna girmeyen bütün oyuncular bu paketleri alabilecek. Fakat Hizli olmalisiniz! Bu ikramiye sadece 3 haftaligina aktif olacak. Karakterlerinizin üzerindeki tozlari kaldirin ve haftaya güne aksiyon dolu bir macerayla merhaba deyin!!

Dahasi var, oyunun en üst seviyesinde basarilar elde etmek oyuncular yeni eklenen “Dinlenme Tecrübesi” sistemini duymaktan memnun olacaklardir. Oyundan uzaktayken oyuncular özel oyun içi iyilestirmesi sayesinde 2 kati tecrübeye kadar tecrübe iyilestirmesi biriktirebiliyorlar. Seviye atlamadaki gelistirilmis denge sayesinde oyuncular arzu ettikleri seviyeye hemen ulasabilecekler!

““Silkroad’u Yak” isminin önerdigi gibi, Silkroad alev alev yanacak olan yeniliklerine daha yeni basliyor ve bu sadece buzdaginin görünen yüzü.” Diyor Nam-Chul Kim, Joymax’in CEO’su ve ekliyor; “Acemi oyuncular ve emektarlar, mevcut oyuncular ve geri dönenler, gelecek olan bu degisikliklere iyice göz atmalilar.”

20 Kasim yalnizca Silkroad için büyük bir gün degil, bütün Joymax oyunlari için büyük bir gün! “Joymax Günü” olarak adlandirilan bu ortak etkinlik haftasinda Joymax’in mevcut oyunlarinda bütün oyuncular %1000 daha fazla EXP kazanmayi bekliyor! Oyuncular Joymax Günü etkinliklerine katilarak daha fazla hediye kazanabilir. Joymax Günü etkinlikleri için Silkroad Online’in resmi web sayfasi olan http://www.joymax.com/silkroad adresini takip edebilirsiniz.

Yeni içeriklerdeki haberleri, marketteki indirimleri, GMlerin ne yaptiklarini veya Silkroad Online oynayan diger oyuncularinin aliskanliklarinin ne oldugunu ögrendiniz mi? Resmi Silkroad Online Facebook sayfasi olan http://www.facebook.com/officialsilkroad adresini veya twitter hesabi olan http://www.twitter.com/SilkroadOnline adresini takip ederek ögrenebilirsiniz!

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!