-->
Razer Game Booster, Beta Testiyle Kapılarını Açıyor

Razer ödüllü oyun optimizasyonu yazılımı Game Booster’ın son versiyonunu sunuyor Dünyanın yüksek performanslı oyun donanım ve yazılımı lideri Razer™, PC oyun performansını geliştiren ödüllü optimizasyon yazılımı Razer Game Booster’ın Açık Betasının yayınlandığını duyurdu. Razer Game Booster, 100 milyondan fazla kez indirilen ve CNET’ten beş yıldız alan IObit Game Booster yazılımının yenilenmiş hali. Kullanıcılar Açık Beta […]

22.11.2012 | ulasufuk

Razer ödüllü oyun optimizasyonu yazılımı Game Booster’ın son versiyonunu sunuyor

Dünyanın yüksek performanslı oyun donanım ve yazılımı lideri Razer™, PC oyun performansını geliştiren ödüllü optimizasyon yazılımı Razer Game Booster’ın Açık Betasının yayınlandığını duyurdu.

Razer Game Booster, 100 milyondan fazla kez indirilen ve CNET’ten beş yıldız alan IObit Game Booster yazılımının yenilenmiş hali.

Kullanıcılar Açık Beta versiyonunu www.razerzone.com/gamebooster adresinden ücretsiz olarak deneyebilecekler.

Razer Game Booster’ın on binlerce kullanıcının katılımıyla Eylül ayında başlayan kapalı betasında alınan geri bildirimlerin çoğu dikkate alınarak ve en yeni versiyona yansıtıldı. Programın birçok özelliği arasında daha fazla dil desteği de yer alıyor, böylece dünyanın dört bir yanından oyuncular oyunlarının performansını rahatça arttırabilecekler.

Yazılımda şu özellikler bulunuyor:

Oyun Modu

Gereksiz işlevleri ve uygulamaları geçici olarak kapatarak tüm kaynaklarınızı oyun için kullanmanızı sağlar. Kapatılan uygulamalar oyundan çıktığınızda yeniden başlatılır.

Kalibrasyon Modu

PC’nizin performansını geliştirme işlemini çeşitli ince ayarlar, disk birleştirme ve eski sürücülerin güncellenmesi gibi seçenekler sunarak kolaylaştırır.

Paylaşım Modu

Gerçek zamanlı ses/video kaydetme ve ekran görüntüsü alma özellikleri sayesinde yeteneklerinizi gösterebileceğiniz ve öğretiler yaratabileceğiniz bonus özellik.

Razer, Razer Game Booster’ı geliştirirken IObit ortaklığıyla yoğun araştırmalar ve testler yaparak günümüzün en yenilikçi ve en güçlü uygulamasını ortaya çıkarmayı başardı. Yazılım tüm oyunlarınızı tek bir merkezde toplayacak ve PC’nizin işlevlerini geliştirerek maksimum oyun performansı sunacak.

“Razer Game Booster’ı test eden oyunculardan muazzam derecede olumlu geri dönüşler aldık ve sistemlerini optimize etmek ve oyunlarının performansını arttırmak için ödüllü yazılımımızı denemek üzere herkesi davet etmekten de büyük mutluluk duyuyoruz,” diyen Razer USA başkanı Robert “RazerGuy” Krakoff şöyle devam ediyor. “Bu oyun camiasına ve hayranlarımıza en iyi oyun deneyimini sunma yolunda attığımız adımlardan yalnızca bir tanesi.”

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!