-->
Razer DeathAdder : Mükemmelliği Daha da Geliştiriyor

Yeni Razer DeathAdder Daha Fazla Güç, Daha İyi Performans ve Daha Çok Kontrol Sunuyor Dünyanın yüksek performanslı oyun donanımı lideri Razer™, popüler DeathAdder faresinin geliştirilmiş halinin piyasaya çıkmaya hazır olduğunu duyurdu. Orijinali 2006 yılında satışa sunulan Razer DeathAdder ergonomisi ve isabetliliği sayesinde bir efsane haline gelmişti. Dünyanın en çok satan oyun faresi olan DeathAdder halen […]

22.11.2012 | ulasufuk

Yeni Razer DeathAdder Daha Fazla Güç, Daha İyi Performans ve Daha Çok Kontrol Sunuyor

Dünyanın yüksek performanslı oyun donanımı lideri Razer™, popüler DeathAdder faresinin geliştirilmiş halinin piyasaya çıkmaya hazır olduğunu duyurdu.

Orijinali 2006 yılında satışa sunulan Razer DeathAdder ergonomisi ve isabetliliği sayesinde bir efsane haline gelmişti. Dünyanın en çok satan oyun faresi olan DeathAdder halen daha sayısız profesyonel oyuncunun tercih ettiği silah olmaya devam ediyor.

Yeni Razer DeathAdder’ın optik sensörü 3.5G’den 4G kızılötesi sensöre yükseltildi, bu sayede fare artık daha da geliştirilmiş performans ve isabet oranı sağlıyor. Bu aynı zamanda dünyanın en güçlü optik sensörü; optik sensörlerin doğal hissiyatından ödün vermeden ve lazer sensörlerin robotik hissine yol açmadan 6400 dpi çözünürlüğe kadar ulaşabiliyor.

Oyuncuların DeathAdder’da aşık oldukları sağ ele uygun ergonomik dizayn aynen korunurken, daha iyi fare kontrolü ve tutuş sağlamak için dokulu, lastik yan kısımlarla geliştirildi.

Aynı selefi gibi yeni Razer DeathAdder da bulut ile otomatik ayar ve profil senkronizasyonu sağlayan Synapse 2.0 desteğine sahip. Razer Synapse 2.0, Razer DeathAdder için beyin görevi geren, yenilikçi bir yazılım – bu sayede fareniz sürücü ve firmware güncellemeleri yapmak ve ayrı oyun ayarlarını kaydetmek için uzaktaki sunucuyla otomatik senkron sağlıyor.

Kusurlu olmayan hiçbir yanı değiştirmek istemediklerini belirten Razer USA başkanı Robert “RazerGuy” Krakoff,  “Bunun yerine Razer DeathAdder’ın zaten kendini kanıtlamış özelliklerini daha da geliştirmeye yoğunlaştık, yeni nesil teknolojiler ve ergonomik ince ayarlar sayesinde bu mükemmel oyun faresini daha da iyi hale getirdik” diye konuştu.

Yeni Razer DeathAdder Hakkında

2006 yılında çıkan Razer DeathAdder dünyanın en çok satan oyun faresidir ve halen sayısız profesyonel oyuncu tarafından turnuvalarda kullanılmaktadır. Yeni DeathAdder da donanım ve yazılım geliştirmeleri sayesinde daha fazla güç, performans ve kontrol sunmayı hedeflemektedir.

Ürün özellikleri: 

  • 6400 dpi 4G Optik Sensör
  • Dokulu, lastik yan kısımlara sahip ergonomik sağ el tasarımı
  • Bağımsız programlanabilir beş Hyperesponse düğmesi
  • Razer Synapse 2.0 desteği
  • 1000 Hz Ultrapolling/1 ms tepki süresi
  • Anında Hassasiyet ayarı
  • Daima-Açık modu
  • Saniyede 200 inç ve 50 G hızlanma
  • Sıfır-akustik, Ultra kaygan fare tabanı
  • Altın kaplamalı USB konnektör
  • İki metre, hafif, örülü fiber kablo
  • Yaklaşık boyutları: 5.00 in./127 mm (boy) x 2.76 in. / 70 mm (en) x 1.73 in. / 44 mm (yükseklik)
  • Yaklaşık ağırlık: 0.23 lbs./105 g

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!