-->
Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un Vita Sürümü Ertelendi!

Sony, Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un Vita sürümünün ertelendiğini duyurdu. PlayStation 3 sürümünün ise söz verildiği üzere 27 Kasım’da PSN üzerinden satışa sunulacak oyunun, Vita sürümü ise 2013 Ocak ayında çıkış yapacak. Geliştirici Insomniac Games, Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un PS Vita sürümünün taşınabilir el konsolunda  mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak amacıyla […]

21.11.2012 | ulasufuk

Sony, Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un Vita sürümünün ertelendiğini duyurdu.

PlayStation 3 sürümünün ise söz verildiği üzere 27 Kasım’da PSN üzerinden satışa sunulacak oyunun, Vita sürümü ise 2013 Ocak ayında çıkış yapacak. Geliştirici Insomniac Games, Ratchet & Clank: Full Frontal Assault’un PS Vita sürümünün taşınabilir el konsolunda  mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak amacıyla ertelendiğini açıkladı.

Sony, beklemeyi telafi etmek amacıyla, hayranların gösterdikleri sabır için bir ödül olarak PS3 sürümüne Mini-Boss Skin Pack isimli ücretsiz bir DLC’de geleceğini belirtti. Çapraz kaydetme ve rekabetçi çapraz oyun desteği ile gelecek $20 fiyat etiketine sahip oyunun, PS3 sürümünü alanlar, Vita sürümünü ücretsiz olarak indirebilecek.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!