-->
Pembe Hippon ve Baltanla; Tepin! Kes!

Binek Aksiyon MMORPG Oyunu Hayranlarına Önceden Duyurulmus Olan Binekler ve Daha Fazlasiyla Süpriz Yapiyor Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, en yeni ücretsiz MMORPG Oyunu Knight Age için mega güncellemesini duyurdu. Bu yeni güncelleme ile seviye siniri arttirildi, yeni harita ve zindan oyunculara sunuldu fakat […]

20.11.2012 | ulasufuk

Binek Aksiyon MMORPG Oyunu Hayranlarına Önceden Duyurulmus Olan Binekler ve Daha Fazlasiyla Süpriz Yapiyor

Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, en yeni ücretsiz MMORPG Oyunu Knight Age için mega güncellemesini duyurdu. Bu yeni güncelleme ile seviye siniri arttirildi, yeni harita ve zindan oyunculara sunuldu fakat en büyük süprizi IKI yeni binek ve yeni BOSS(patron yaratik) yapti. Güncel bilgileri kaçirmamak ve oyunu oynamak için http://www.joymax.com/knightage adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu büyük güncelleme ile büyük gözlü pembe hippo ve 3 boynuzlu triceratops bineklerini kullanmaya hazir olun. Iki binekte nadir olarak bosslardan düsecek, bir tanesini “Refuse City Zindan” derinliklerinde bir digerini ise bugün güncellenen “Ruined Altar zindan” haritasindasindan temin edebilirsiniz.Ikisiylede karsilasmak kolay olmayacak olsada azimli oyuncular bu ganimete ulastiklarinda diger oyuncularin kiskanç bakislarina maruz kalacaklar.

Bir diger süpriz yenilik ise ormanda tur atacak olan korkutucu saha boss’u Helpache olacak. Keskin pençelere sahip bu muazzam büyüklükteki düsman zindanlardaki bosslar kadar zorlayici olacak. Saha boss’u olmasina ragmen zindanlarda kazandiginiz ganimetler kadar büyük ganimetlere bu düsmani yendikten sonra ulasabileceksiniz.

“Oyun açilisindan beri Knight Age toplulugunun kasirga gibi hizla büyüdügünü gördük” diyor Knight Age gelistiricisi ve ekliyor; “Tatil dönemi yaklasirken bu kadar büyük bir güncelleme ile oyunculari yeni yenilikleri görmeye davet ediyoruz.”

Bugün gelecek olan mega güncellemenin heyecaninin yaninda bütün Joymax oyunlari için büyük bir gün! “Joymax Günü” olarak adlandirilan bu ortak etkinlik haftasinda Joymax’in mevcut oyunlarinda bütün oyuncular %1000 daha fazla EXP kazanmayi bekliyor! Oyuncular Joymax Günü etkinliklerine katilarak daha fazla hediye kazanabilir.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!