-->
Kight Age 20 Kasım’da Mega Genişleme Paketini Başlatıyor

Seviye Siniri Artisi, Yeni Harita, Yeni Zindan ve Fazlasini Içeren Ilk Büyük Genisleme Paketi Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, en yeni ücretsiz MMORPG Oyunu Knight Age için bugün 20 Kasim’da büyük bir genisleme paketinin gelecegini duyurdu. Heyecana ortak olmak için http://www.joymax.com/knightage adresini ziyaret edebilirsiniz. Yeni […]

15.11.2012 | ulasufuk

Seviye Siniri Artisi, Yeni Harita, Yeni Zindan ve Fazlasini Içeren Ilk Büyük Genisleme Paketi

Digimon Masters ve Silkroad Online oyunlari ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax, en yeni ücretsiz MMORPG Oyunu Knight Age için bugün 20 Kasim’da büyük bir genisleme paketinin gelecegini duyurdu.
Heyecana ortak olmak için http://www.joymax.com/knightage adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni mega genisleme paketi ile gelecek olan seviye sinirinin arttirilmasi oyuncularda heyecan yaratti. Seviye siniri 35 olan orjinal oyunda ki sinir 7 seviye arttirilarak 42’ye kadar getirildi. Yeni genisleme paketi ayrica yeni bir binek ve iki yeni Pupae(savas evcil hayvani) içeriyor. Oyuncular sevimli ama bir o kadarda güçlü Beyaz Ejderha ve minçika tasiyan Radibuck’u silah depolarina katabilecekler. Ayrica havali gözüken ve sürücüsüne fazladan EXP bonusu veren güçlü Beyaz Kaplan binegine sahip olabileceksiniz.

Bu genisleme oyunculara yeni zorluklar getirecek yeni bir harita içeriyor. Yeni harita, Grey Shores of Oblivion(Unutulmazlarin Gri Kiyilari) oyunculari güzel oldugu kadar tehlikeli daglik bölgelere, sürekli yanan ormana ve taslik çorak arazilerde kamp kurmus düsmanlarin
göbegine gönderiyor. Oyuncular ayrica yeni görevler alarak yepyeni ve ultra zorlayici zindani kesfedecekler. Insanogluna karsi yanan intikamlariyla korkutucu devleri geçip sona ulasabilecek kadar cesur oyuncular benzersiz esyalarin sahibi olabilecekler.

Gelecek Sali sadece Knigt Age’in mega güncellemesinin gelis tarihi degil, bütün Joymax oyunlari için büyük bir gün! “Joymax Günü” olarak adlandirilan bu ortak etkinlik haftasinda Joymax’in mevcut oyunlarinda bütün oyuncular %1000 daha fazla EXP kazanmayi bekliyor! Oyuncular Joymax Günü etkinliklerine katilarak daha fazla hediye kazanabilir. Detayli bilgiyi Knight Age’in Facebook sayfasi olan olan http://www.facebook.com/officialknightage adresinden ögrenebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!