-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (11-17 Kasım)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 11-17 Kasım tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda The Sims 3:Seasons’ı zirvede görürken,  Call of Duty: Black Ops 2 ikinci, Football Manager 2013 ise üçüncü sırada yer almış.  İşte İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 17 Kasım ile biten haftada PC için Perakende satış […]

19.11.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 11-17 Kasım tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda The Sims 3:Seasons’ı zirvede görürken,  Call of Duty: Black Ops 2 ikinci, Football Manager 2013 ise üçüncü sırada yer almış.  İşte İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 17 Kasım ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesi:

1.) The Sims 3:Seasons (EA Games)
2) Call of Duty: Black Ops 2 (Activision)
3) Football Manager 2013 (Sega)
4.) The Sims 3 (EA Games)
5.) The Sims 3: Supernatural (EA Games)
6.) Dishonored (Bethesda Softworks)
7.) Farming Simulator 2013 (Focus Home Interactive)
8.) Guild Wars 2 (NCSoft Europe)
9.) Borderlands 2 (2K Games)
10.) World of Warcraft: Mists of Pandaria (Blizzard)



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!