-->
Hitman: Absolution’da Online Pass Olmayacak

Square Enix, 20 Kasım’da yani bugün itibari ile dünya çapında çıkış yapacak Hitman: Absolution’ın Contracts modunda planladığı online pass sistemini kaldırdığını açıkladı. Contracts modunu ilk once online pass sistemi ile getirmeyi düşünen IO Interactive, bu modu herkese tanıtmak için bu düşüncelerinden vazgeçtiklerini açıkladı. Geliştirici açıklamasının devamında, Hitman: Absolution’ın Contracts modu için herhangi bir ücret alınmayacağını, […]

20.11.2012 | ulasufuk

Square Enix, 20 Kasım’da yani bugün itibari ile dünya çapında çıkış yapacak Hitman: Absolution’ın Contracts modunda planladığı online pass sistemini kaldırdığını açıkladı.

Contracts modunu ilk once online pass sistemi ile getirmeyi düşünen IO Interactive, bu modu herkese tanıtmak için bu düşüncelerinden vazgeçtiklerini açıkladı. Geliştirici açıklamasının devamında, Hitman: Absolution’ın Contracts modu için herhangi bir ücret alınmayacağını, ayrıca bu modun Kuzey Amerika’da oyunun menüsünde otomatik olarak görüleceğini, Avrupa’da ise bu moda kutunun içinde bulunacak kod ile veya Contracts Pass satın al seçeneği ile erişilebileceğini belirtti.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.