-->
Hitman: Absolution Oyun İnceleme

Tartışmasız Hitman Absolution serinin en iyi grafiklerine sahip oyunu olmuş. Özellikle konsol platformlarındaki başarısı gayet tatmin edici. Hiç olmadığı kadar çevre etkileşimi bulunan ve hiç olmadığı kadar zengin renk paleti sunan yeni oyunumuz görsellikte zirve yapmış görünüyor. Karakter modellemeleri mükemmele yakın olsa da, boğarak öldürdüğümüz cesetlerin yerde fizik kurallarını altüst eden şekilde sürüklenmeleri gibi gariplikler […]

28.11.2012 | ulasufuk

Tartışmasız Hitman Absolution serinin en iyi grafiklerine sahip oyunu olmuş. Özellikle konsol platformlarındaki başarısı gayet tatmin edici. Hiç olmadığı kadar çevre etkileşimi bulunan ve hiç olmadığı kadar zengin renk paleti sunan yeni oyunumuz görsellikte zirve yapmış görünüyor. Karakter modellemeleri mükemmele yakın olsa da, boğarak öldürdüğümüz cesetlerin yerde fizik kurallarını altüst eden şekilde sürüklenmeleri gibi gariplikler de söz konusu. Bunun yanı sıra özellikle Çin mahallesi gibi bazı bölümlerdeki detaylar gözleri kamaştıracak cinste.
 

 
Oyunun işitsel öğeleri ise her zaman ki gibi mükemmel. Oyun dünyasında seslerin bu kadar önem arz ettiği çok fazla oyun yoktur. Hitman Absolution’da bu özellik yine sonuna kadar kullanılmış. Karakterlerin kendi aralarında yaptığı konuşmalar oyunun hikayesi bakımından çok önemli detaylar barındırıyor. Gizlilik odaklı oynanışta konuşmaları yakından dinleyerek birçok bilgiyi edinip ilerleyeceğiniz güzergahı belirliyorsunuz.
 

 
Hitman Absolution bir Hitman oyununun sahip olması gereken tüm detayları barındırmasının yanı sıra seriye hiç olmadığı kadar da yenilik getiriyor. İçgüdü sistemi, farklı zorluk seviyelerine bağlı farklı oynanış sistemi, Kontrat sistemi ve dahası ile dopdolu bir Hitman oyunu olan Absolution teknik detayları ile de göz kamaştırıyor. Yılın en iyi oyunu adayları arasında da yer alan Hitman Absolution unutulmayacak bir deneyim sunuyor. Bizlere de Barkod Kafa ile uzun saatler geçirmek düşüyor.
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!