-->
GTA 5, İlk Yılında 25 Milyon Adet Satacak

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün ön siparişe açılan Grand Theft Auto 5’in ikinci videosunun 14 Kasım’da yayınlanacağı açıklanmıştı. Uzun süre haber alamadığımız oyunla ilgili  son 1 aydır haber trafiği yaşanıyor ve bu seferki haberimiz bir analistin iddiası. NowGamer ile konuşan EEDAR Analisti Jesse Divnich, GTA 5’in çok yüksek satış rakamına ulaşacağını iddia etti. Oyunun Nisan ayında […]

07.11.2012 | ulasufuk

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün ön siparişe açılan Grand Theft Auto 5’in ikinci videosunun 14 Kasım’da yayınlanacağı açıklanmıştı.

Uzun süre haber alamadığımız oyunla ilgili  son 1 aydır haber trafiği yaşanıyor ve bu seferki haberimiz bir analistin iddiası. NowGamer ile konuşan EEDAR Analisti Jesse Divnich, GTA 5’in çok yüksek satış rakamına ulaşacağını iddia etti.

Oyunun Nisan ayında çıkarsa büyük satış yapacağını belirten Jesse Divnich, “GTA IV zaten  tarihsel olarak baktığımızda Nisan ayında çıkan bir oyunun 20 milyondan fazla satılabileceğini kanıtladı.GTA 5’in ise ister Nisan, ister Haziran, isterse kış olsun ilk 12 ay içinde 25 milyondan fazla  satacağını düşünüyorum.” dedi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!