-->
Football Manager 2013 Basın Toplantısı

SEGA’nın yeni futbol menajerlik oyunu Football Manager 2013’ün basın toplantısı bugün Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson’ın katılımı ile The Game’de gerçekleşti. Miles Jacobson tamamen ‘Türkçe’ olarak gelen oyunun basın toplantısında, Football Manager 2013’ün önemli yeniliklerinden bahsetti.  Bu yeniliklerden öne çıkan önemli başlıklar ise şunlar; – Milli takımda oynayan başka bir kulüpteki oyuncu hakkında negatif […]

06.11.2012 | ulasufuk

SEGA’nın yeni futbol menajerlik oyunu Football Manager 2013’ün basın toplantısı bugün Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson’ın katılımı ile The Game’de gerçekleşti.

Miles Jacobson tamamen ‘Türkçe’ olarak gelen oyunun basın toplantısında, Football Manager 2013’ün önemli yeniliklerinden bahsetti.  Bu yeniliklerden öne çıkan önemli başlıklar ise şunlar;

– Milli takımda oynayan başka bir kulüpteki oyuncu hakkında negatif demeç vererek moralini bozabilme özelliği

– Herhangi bir oyuncunuzu bir kulübe kiralarken oynayabileceği pozisyonu belirleyebilme özelliği

– Özellikle sosyal medya eklentisi ve Youtube için video paket yükleme yeniliği

Yukarıda bulunan özelliklere değinmenin yanı sıra Jacobson, “Personel görevlendirmelerin ve antremanların üzerine çok yoğunlaşıyoruz.” açıklamasında bulundu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!