-->
Far Cry 3’ten Muhteşem Co-Op Videosu

Ubisoft, PC,PS3 ve Xbox 360 platfromlarında 2 gün sonra çıkış yapacak Far Cry 3’ün co-op modu için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Far Cry 3’ün co-op modu konsollar üzerinde yerel olarak online ve split-screen ( bölünmüş ekran) özelliğiyle dört oyuncuya kadar  destek veriyor. Ana senaryodan altı ay öncesini konu alan co-op modunun, Callum (İskoç haydut),Leonard (sahtekar […]

28.11.2012 | ulasufuk

Ubisoft, PC,PS3 ve Xbox 360 platfromlarında 2 gün sonra çıkış yapacak Far Cry 3’ün co-op modu için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Far Cry 3’ün co-op modu konsollar üzerinde yerel olarak online ve split-screen ( bölünmüş ekran) özelliğiyle dört oyuncuya kadar  destek veriyor. Ana senaryodan altı ay öncesini konu alan co-op modunun, Callum (İskoç haydut),Leonard (sahtekar polis), Tisha (eski bir asker) ve Mikhail (Rus suikastçi)  karakterlerini tanıdığımız yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.