-->
Dead Island: Riptide’dan Yeni Detaylar ve Görseller

Dead Island: Riptide ile ilgili yeni bilgiler paylaşan Deep Silver, oyun için yeni ekran görüntüleri de yayınladı. İlk oyunda 4 oynanabilir karakter yer alırken, Dead Island: Riptide için yeni bir karakter daha duyuruldu. Beşinci oynanabilir karakterimizin adı ise John Morgan.     Deep Silver, yeni karakterimizin yanı sıra Palanai adasında yer alan Henderson kasabasını da […]

06.11.2012 | ulasufuk

Dead Island: Riptide ile ilgili yeni bilgiler paylaşan Deep Silver, oyun için yeni ekran görüntüleri de yayınladı.

İlk oyunda 4 oynanabilir karakter yer alırken, Dead Island: Riptide için yeni bir karakter daha duyuruldu. Beşinci oynanabilir karakterimizin adı ise John Morgan.

 

 

Deep Silver, yeni karakterimizin yanı sıra Palanai adasında yer alan Henderson kasabasını da duyurdu. Henderson, Akdeniz görünümlü liman kenti olan, ultra zengin yat sahipleri ve eko-turistlere hitap eden Palanai’in lüks bir şehri.

PS3, X360 ve PC için Kuzey Amerika’da 23 Nisan 2013’te, Avrupa’da ise 26 Nisan 2013′te çıkış yapacak oyunun ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.