-->
Call of Duty: Black Ops II, Playstore’da

Rekor kıran serinin yeni oyunu “Call of Duty: Black Ops II” dünya ile aynı anda Playstore’da  Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlere sunmaya devam ediyor. Rekor kıran “Call of Duty” serisinin yeni oyunu “Call of Duty: Black Ops II” dünya ile aynı anda […]

13.11.2012 | ulasufuk

Rekor kıran serinin yeni oyunu “Call of Duty: Black Ops II” dünya ile aynı anda Playstore’da 

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlere sunmaya devam ediyor. Rekor kıran “Call of Duty” serisinin yeni oyunu “Call of Duty: Black Ops II” dünya ile aynı anda taksitli ödeme imkanı ile Playstore’da.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, rekorlara imza atan oyun serisi Call of Duty’nin yepyeni oyunu “Call of Duty: Black Ops II”nin heyecanı yaşanıyor. 132 TL’lik fiyat etiketiyle satışa çıkan “Call of Duty Black Ops II”, TTNETlilere özel 12 ay taksit imkanı ile sunuluyor. TTNETli oyunseverler bu oyuna ADSL faturaları üzerinden aylık 11 TL’den başlayan taksitlerle ulaşabiliyor. Call of Duty serisi, “Modern Warfare 2”, “Black Ops” ve “Modern Warfare 3” ile 3 yıl üst üste en iyi çıkış yapan eğlence ürünü olarak eğlence sektörüne damgasını vurmuştu.

 

 

“Call of Duty: Black Ops II”, oyuncuları yakın geleceğe, teknoloji ve silahların yeni bir savaş alanı oluşturmak için birleştirildiği 21. Yüzyıl Soğuk Savaşı’na götürüyor. Oyuncular, bir önceki oyunun ana karakteri olan Alec Mason’ın oğlu David Mason karakterini yöneterek, tüm dünyayı büyük bir kaosa sürükleyecek bir savaşı durdurmaya çalışacaklar. Bir Call of Duty oyununda ilk defa çok ileri ve prototip teknolojileri kullanarak bambaşka bir savaş atmosferi ve oynanış deneyimi yaşama şansı bu oyunda bulunacak. Hem 1980’ler dönemi Soğuk Savaşı, hem de 2020’lerdeki 21. Yüzyıl Soğuk Savaşı’nda geçecek sinematik hikaye ve geliştirilmiş grafikler de yapımın dikkat çekici noktalarından.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!