-->
Bir Sonraki Hitman Oyununu Square Enix Montreal Geliştirecek

Hitman serisinin bir sonraki oyununu IO Interactive’in geliştirmeyeceği açıklandı. Hitman: Absolution direktörü Tore Blystad konu ile ilgili olarak, Call of Duty serisinin geliştiricileri Infinity Ward ile Treyarch arasındaki ilişkiyi örnek göstererek, bir serinin iki geliştirici tarafından üstlenileceğini belirtti. Devamında da Hitman gibi büyük serileri geliştirmenin uzun zaman aldığını, eğer mümkünse paralel olarak çalışmanın ve yardımlaşmanın daha […]

23.11.2012 | ulasufuk

Hitman serisinin bir sonraki oyununu IO Interactive’in geliştirmeyeceği açıklandı.

Hitman: Absolution direktörü Tore Blystad konu ile ilgili olarak, Call of Duty serisinin geliştiricileri Infinity Ward ile Treyarch arasındaki ilişkiyi örnek göstererek, bir serinin iki geliştirici tarafından üstlenileceğini belirtti. Devamında da Hitman gibi büyük serileri geliştirmenin uzun zaman aldığını, eğer mümkünse paralel olarak çalışmanın ve yardımlaşmanın daha iyi olduğunu açıkladı.

Square Enix Montreal tarafından geliştirilecek yeni Hitman oyunu için Blystad, hayranların Hitman serisi için endişelenmemelerini, çünkü Hitman serisinden anahtar kod geliştiricilerinin Square Enix Montreal stüdyosuna gideceğini, yani tamamen yeni bir takım olmadığını açıkladı. Blystad ayrıca, önceki oyunlar üzerinde çalışan IO’nun ücretsiz gizemli yeni proje için harekete geçtiğini doğruladı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!