-->
Battlefield 1942, Origin’de Ücretsiz!

DICE,  Battlefield 3 Premium kullanıcılarının iki milyonu aşması ve Battlefield serisinin 2002 yılında çıkan ilk oyunu Battlefield 1942’nin 10.yılı şerefine yapımın PC oyuncuları için ücretsiz  olarak sunulduğunu açıkladı. DICE,  Twitter üzerinden yaptığı duyuruda “Battlefield 1942’nin10 yıldönümü ve Premium kullanıcılarının iki milyonu aşmasını kutlamak için BF1942’yi ücretsiz veriyoruz.” açıklamasında bulundu. Origin üzerinden ücretsiz olarak sunulan oyunun ilgili […]

06.11.2012 | ulasufuk

DICE,  Battlefield 3 Premium kullanıcılarının iki milyonu aşması ve Battlefield serisinin 2002 yılında çıkan ilk oyunu Battlefield 1942’nin 10.yılı şerefine yapımın PC oyuncuları için ücretsiz  olarak sunulduğunu açıkladı.

DICE,  Twitter üzerinden yaptığı duyuruda “Battlefield 1942’nin10 yıldönümü ve Premium kullanıcılarının iki milyonu aşmasını kutlamak için BF1942’yi ücretsiz veriyoruz.” açıklamasında bulundu. Origin üzerinden ücretsiz olarak sunulan oyunun ilgili sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!