-->
47’yi Arayan Ajanlar Kadıköy’ü Bastı

HITMAN:ABSOLUTION Türkiye’ye gelmeden sokakları ajanlar bastı. Kadıköy İskelesi ve Çarşısı civarında dikkatleri üzerlerine çeken ajanlar, şaşkın bakışlar arasında gelen geçene Ajan 47’nin fotoğraflarını gösterek “Bu adamı buralarda gördün mü?” diye sordular. Kadıköy’de bir İnternet kafeye de dalan 10 ajan, mekanda oyun oynayanları şok etti. Multiplayer oyuncular ve müdavimler ajanlara şaşkın bakışlar fırlattı ve kısa bir […]

09.11.2012 | ulasufuk

HITMAN:ABSOLUTION Türkiye’ye gelmeden sokakları ajanlar bastı. Kadıköy İskelesi ve Çarşısı civarında dikkatleri üzerlerine çeken ajanlar, şaşkın bakışlar arasında gelen geçene Ajan 47’nin fotoğraflarını gösterek “Bu adamı buralarda gördün mü?” diye sordular.

Kadıköy’de bir İnternet kafeye de dalan 10 ajan, mekanda oyun oynayanları şok etti. Multiplayer oyuncular ve müdavimler ajanlara şaşkın bakışlar fırlattı ve kısa bir panik havası mekanı sardı.

TIGLON’un Türkiye’de dağıtacağı HITMAN: ASOLUTION bilindiği üzere tüm konsollarda ve PC’de oynanabilecek. Basın tanıtımı öncesi Türkiye’de sokağa yayılmış en geniş ve uzun soluklu COSPLAY etkinliği de oyundan önce oyun severlerle buluştu. Kadıköy’de başlayan etkinlik , saat 16:00 ‘da 09 Kasım’da Bağdat caddesi ve aynı saatte 13 kasım’da  İstiklal Caddesi’nde devam edecek. En azından bir HITMAN yakalar hatıra resmi çektiririz diyenlere duyurulur.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!