-->
2012’nin Son Büyük League of Legends Turnuvası ESL’de Başlıyor!

Asus’un muhteşem ödüllerle desteklediği, 2012’nin en son ve en heyecanlı League of Legends turnuvası ESL Türkiye’de (www.esl.eu/tr) oyuncularla buluşuyor! Turnuva ve eSpor açısından oldukça heyecanlı ve hareketli geçen 2012’nin en son ve en eğlenceli turnuvası ESL Türkiye’de başlıyor. Asus’un desteğiyle gerçekleşen League of Legends turnuvasında katılımcılar hem eğlenceli saatler geçirecek, hem de birbirinden güzel Asus […]

27.11.2012 | ulasufuk

Asus’un muhteşem ödüllerle desteklediği, 2012’nin en son ve en heyecanlı League of Legends turnuvası ESL Türkiye’de (www.esl.eu/tr) oyuncularla buluşuyor!

Turnuva ve eSpor açısından oldukça heyecanlı ve hareketli geçen 2012’nin en son ve en eğlenceli turnuvası ESL Türkiye’de başlıyor. Asus’un desteğiyle gerçekleşen League of Legends turnuvasında katılımcılar hem eğlenceli saatler geçirecek, hem de birbirinden güzel Asus ödüllere sahip olmak için kıyasıya bir mücadeleye girecekler.Üstelik ESL’in son yeniliği olan, eSpor ve online oyunlarda devrim niteliği taşıyan yeni uygulaması “Turnuva Kod Sistemi” sayesinde maçlar daha önce hiç olmadığı kadar kolay oynanacak.

HERKES İÇİN ÖDÜL

Birinci takımın 5 adet Asus dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayar kazanacağı turnuvada dereceye giren takımlar birbirinden güzel Asus ödüllerin yanı sıra Riot Point ve ESL Premium da kazanacaklar. 5 hafta boyunca devam edecek turnuva Türkiye sunucusunda oynanacak. Dört ayrı elemeden oluşacak turnuvada, her elemede ilk 8’e giren takımlar büyük final grubuna kalarak büyük ödüller için mücadele edecekler. Üstelik ödüller sadece büyük finalde dereceye giren takımlar için değil; ön elemelerde finale çıkmaya hak kazanan tüm oyuncular ESL’de biraz daha ayrıcalıkları olsun diye 1 aylık ESL Premium kazanacaklar.

Avrupa’nın en büyük oyun ligi ESL ve oyuncular için en iyi ekipmanları üreten Asus bir araya gelerek 2012 yılının son büyük turnuvasını LoL severlere sunuyor. Bu heyecana dahil olmak ve senenin en eğlenceli turnuvasında yerinizi almak istiyorsanız ESL Türkiye’de (www.esl.eu/tr) yerinizi almakta gecikmeyin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!