-->
Ubisoft, Assassin’s Creed III İle Tarih Yazıyor

Serinin Tarihindeki En Büyük Oyun, Benzeri Görülmemiş Genişlik ve Büyüklükte İçerik Sunuyor Ubisoft® bugün büyük merakla beklenen Assassin’s Creed® III’ün Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasaya çıktığını duyurdu. Assassin’s Creed III oyuncuları Koloni dönemi Amerika’nın canlı şehirlerine, geniş ve tehlikeli sınır bölgelerinden fırtınalı denizlere, kanla kaplı […]

31.10.2012 | ulasufuk

Serinin Tarihindeki En Büyük Oyun, Benzeri Görülmemiş Genişlik ve Büyüklükte İçerik Sunuyor

Ubisoft® bugün büyük merakla beklenen Assassin’s Creed® III’ün Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasaya çıktığını duyurdu. Assassin’s Creed III oyuncuları Koloni dönemi Amerika’nın canlı şehirlerine, geniş ve tehlikeli sınır bölgelerinden fırtınalı denizlere, kanla kaplı savaş alanlarına bir yolculuğa çıkarıyor. Oyun Ubisoft Montreal tarafından, altı diğer Ubisoft stüdyosunun işbirliğiyle geliştirildi. Assassin’s Creed® seride bir ilk olarak Assassin’s Creed III® Liberation ile evrenini el konsolları sistemine taşıyor. Assassin’s Creed III Liberation, PlayStation®Vita el konsolu eğlence sistemi için benzersiz bir deneyim sunacak.

“Assassin’s Creed III, Ubisoft’un bugüne kadarki en büyük açılışı ve tarihimizdeki en hırs dolu oyun. Bugün ekibimizin üç yıl önce üzerinde çalışmaya başladığı vizyonu inanılma yetenekli çalışanlarımız ve diğer Ubisoft stüdyolarının yoğun çabası sayesinde hayata geçirmiş bulunuyoruz,” diye konuşan Ubisoft CEO’su Yves Guillemot şu şekilde devam ediyor. “Serinin özünü Assassin’s Creed evreninin hayranlarını ve bu evrenle yeni tanışacak oyuncuları tatmin edecek şekilde korurken, deniz savaşları gibi yepyeni deneyimler eklemeyi de başardılar.”

Assassin’s Creed III, Windows PC için ise 23 Kasım’da piyasada olacak.

Assassin’s Creed evreninin bu en yeni oyunu oyunculara 18. yüzyıl Amerikası’nı tecrübe etmeleri için iki farklı yol sunuyor. Yeni Ubisoft-AnvilNext oyun motorunu kullanan ilk oyun olan Assassin’s Creed III (Xbox 360, PlayStation 3, Windows PC) 18. yüzyıl sonlarındaki Amerikan Devrimini konu alıyor ve ana kahraman olarak Kızılderili – İngiliz melezi Ratonhnhaké:ton’u sunuyor. Connor ismini alan ana kahramanımız Suikastçiler ile Tapınakçılar arasındaki kadim savaşta özgürlüğün yeni sesi olacak. Oyuncular seride bugüne kadar görülmüş en stilize ve akıcı savaş deneyimi ile acımasız zorbalara karşı özgürlük savaşı vermek için bir Suikastçi olacaklar. Assassin’s Creed III eşi görülmemiş genişlik ve büyüklükte içerik sunacak. Ayrıca PlayStation 3 sahipleri Benedict Arnold ile ilgili dört özel göreve de erişebilecekler.

Assassin’s Creed III Liberation’da (PlayStation Vita sistemi) oyuncular serinin ilk kadın kahramanı Aveline rolünde oynayacaklar. İnandığı değerler uğruna mücadele etmekten çekinmeyen Aveline, İspanyol İmparatorluğunun yönetimi altında isyanın eşiğindeki 18. yüzyıl New Orleans’ında özgürlük uğruna savaşacak. Hem PS Vita sistemi için Assassin’s Creed III Liberation’ı, hem de PS3 için Assassin’s Creed III’ü satın alan PlayStation® hayranları özel içeriğe sahip olacak ve Connor olarak oynayacakları bir göreve, Connor’ın baltasının oyun-içi versiyonuna, özel karakter görünüşüne, bir çokluoyuncu karakterine ve tüm cephane çantalarının tamamen geliştirilmiş hallerine sahip olacaklar.

 

 BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!